![]() |
Evrim Teorisi Ve İnançlar Üzerine... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evrim Teorisi Ve İnançlar Üzerine...İnsanlar için artık dünyada üç görüş var genel olarak bahsedersek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak bir de evrim teorisi dediğimiz fenomen var ![]() ![]() Neyse konumuza dönelim ![]() Bugün üç türlü inanış mevcut, bilimcilerin arasında ![]() ![]() ![]() İkincisi evrim teorisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncüsü ise evrim+yaratılış teorisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz hangi düşünceyi benimsiyorsunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evrim Teorisi Ve İnançlar Üzerine...Zaten evrim teorisi adı üstüne bir teoridir yani ispatlanamamıştır ve bunu "teori"lik kavramından çıkarmak için daha çok araştırmalar yapılması lazımdır mantıken düşünüldüğünde bu "teori" olarak kabul edilebilir nitekim en küçük canlıların bile mutasyonla değişime uğraması bile söz konusudur burda milyonlarca örnek vardır ![]() ![]() Evrim teorisini reddedenler bilmelidirler ki araştıran kaynaklar kutsal kitaplarada başvurmuşlardır ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında bilim yüzyıllardan beri din ile iç içe olabilseydi daha çok güzel cevaplara ulaşabilirdik diye düşünüyorum ama tabi bu düşüncelerim toz pembe tadında kalacağı için bu iki kavramın bu saatten sonra bir arada olamayacağını biliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evrim Teorisi Ve İnançlar Üzerine...Siz öyle diyorsunuz, yani sadece teori olduğunu söylüyorsunuz ama bugün batıda kaynaklar, kitaplar, filmler, diziler ve neredeyse yazılı ve görsel her şeyde evrim teorisi gerçekmiş gibi kabul görüyor ![]() ![]() ![]() Bu söylediğim üç ayrımı ben yapmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela neandertal insanı denilen insanın farklı bir türü bulunmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() http://tr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evrim Teorisi Ve İnançlar Üzerine...Şunu belirtmek lazım gruplaşmalar daima kendine yakın gördükleri teorileri sebebsiz ve koşulsuz bir biçimde kabul edebilirler bunları kullanıp kendi saflarına çok kişi çekebilirler ![]() ![]() Tarihte doğruluğu bile ispatlanmamış bilgiler ışığında insanoğlunun neler yaptığı yazılıdır ve çoğuda hüsran sonuçlarla tamamlanmıştır ![]() ![]() Şu anki durumda bundan farklı değil zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ve unutmayın günümüzde tarafsızlık zordur bilgiyi keşfeden akıl bulduğu keşfi kendi aleyhine çarpıtmak ve bunu kendi çıkarı için kullanmak ister ![]() ![]() Doğruya ulaşmak bu yüzden günümüzde çok zor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|