|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekliyor, güzel, uyandırılmayı, uyuyan, şimdi |
![]() |
Şimdi O Uyuyan Güzel Uyandırılmayı Bekliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi O Uyuyan Güzel Uyandırılmayı BekliyorŞimdi o uyuyan GÜZEL uyandırılmayı bekliyor ![]() SEN… Evet, evet sen ![]() Sen kaybolalı uyuyan güzelin bulunduğu evi yabani otlar bürüdü, sarmaşıklar bastı ![]() ![]() Sen gideli evdekiler kâbus görüyor, Sen gideli evdekiler sahipsiz Sen gideli evdekiler mutsuz, huzursuz Sen gideli evdekileri gözleri sönük, yüzleri soluk Sen gideli evdekiler seni bekliyor Sen gideli evdekiler yerinde sayıyor Sen gideli uyuyan güzel unutulmaya yüz tuttu ![]() Sen şimdi dönüş yolundasın ![]() Duydum ki aileni canlandıracak sevgi ve saygı giysilerini kuşanıyormuşsun ![]() Duydum ki sorunları kolaylıkla çözmek için azimli, kararlı bir şekilde kendini geliştiriyormuşsun ![]() Duydum ki unutulmaya yüz tutmuş değerleri yeniden canlandırmak için çırpınıyormuşsun ![]() Duydum ki kendini hoşgörü, anlayış, uzlaşma, empati, şefkat ve sağduyu gibi güzelliklerle donatıyormuşsun ![]() Duydum ki anneni, babanı, eşini, çocuklarını daha iyi anlamak, aile bağlarını güçlendirerek birbirinize daha sıkı, sımsıkı sarılmak için çabalıyormuşsun ![]() Ben de sana diyorum ki, bunları yaptığında ailendeki uyuyan güzeli uyandıracak bir tek anahtar kalıyor ![]() Tatlı dilinle uyuyan güzelin hemen uyanacağını, evini sevginin sıcaklığıyla ısıtacağını, bilginin ve hoşgörünün ışığıyla aydınlatacağını garanti ediyorum ![]() Düşündüm ki sen gelip de uyuyan güzeli uyandırıyorsun ve çocuklarının gözlerindeki parıltı artıyor ![]() ![]() Küçük çocuğun yürümüyor ![]() ![]() Evdeki herkes renkli rüyalar görüyor ![]() Evdeki hiç kimsenin iki günü birbirine eşit olmuyor ![]() Kavga gürültü ve patırtının yerini mutluluk şarkıları alıyor ![]() Ve uyanan güzelle birlikte dans ediyorsunuz ailece… Önce kendi içindeki uyuyan güzeli uyandırdın ![]() ![]() Şimdi sıra Türkiye’mizin uyuyan güzelini uyandırmaya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç kimse güneşimizi çalamaz ![]() Hiç kimse yıldızlarımızı söndüremez, Hiç kimse rahmetimizi engelleyemez ![]() Hiç kimse cumhuriyetimize, devletimize yan bakamaz ![]() Hiç kimse bizi geçmişimize pişman edemez ![]() Hiç kimse bizi yarınımızdan kaygılandıramaz ![]() Hiç kimse bizi bugünümüzü doya doya yaşamaktan alı koyamaz ![]() Hem de hiç kimse ve hiçbir güç… Alişan Kapaklıkaya |
![]() |
![]() |
|