|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
için, kabuklarını, kolay, kuruyemişlerin, sebze, soymak |
![]() |
Sebze Ve Kuruyemişlerin Kabuklarını Daha Kolay Soymak İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebze Ve Kuruyemişlerin Kabuklarını Daha Kolay Soymak İçin![]() Mutfakta sıklıkla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha kolay soymak için: Patlıcan: Salata ya da beğendi yapmak için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını çok ince akan bir musluk altında rahatça soyabilirsiniz ![]() Sarmısak: İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın ![]() ![]() ![]() Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanında soymayı deneyin ![]() Badem içi: Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle s›cak suda kaynatın ![]() Domates: Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar ![]() ![]() Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak ![]() ![]() Sofra Dergisi |
![]() |
![]() |
|