![]() |
Engelli Bir Bebeğin Annesine Sözleri :( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Engelli Bir Bebeğin Annesine Sözleri :(![]() Merhaba anne ![]() ![]() ![]() Nasılsın? Ben iyiyim ![]() doğmama çok az bir süre kaldı ![]() Ama sana söylemem gereken birşey var ![]() Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim ![]() ![]() "Özürlü" diyecekler bana ![]() ![]() Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne ![]() ![]() Senin dışında ![]() ![]() ![]() Senden şimdiden özür dilerim ![]() ![]() Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için ![]() ![]() Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için ![]() ![]() "Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün ![]() ![]() ![]() ![]() Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine, Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için ![]() ![]() Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için ![]() ![]() Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için ![]() ![]() ÖZÜR DİLERİM ANNE ![]() ![]() Ama senden bir isteğim var; Benden sakın vazgeçme anne! Bacaklarım güçsüz olabilir ![]() ![]() Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri ![]() ![]() Sakın beni taşımaya kalkma anne! Tamam engelleri birlikte aşalım yine ![]() ![]() Ama sen elimden tutma! Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de! Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de ![]() ![]() Ama sen ağlat beni anne! Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana ![]() ![]() Yoksa asla güçlenemem ![]() ![]() Kulaklarım iyi işitmeyebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne! Daha çok konuşmalısın benle! Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana! Yoksa asla konuşamam ![]() ![]() ![]() Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde ![]() ![]() 'N'olur bana 'hayır' de anne! Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme! Lütfen ağlat beni anne! Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım ![]() ![]() Yoksa asla ayakta duramam ![]() ![]() Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda ![]() ![]() Çok iyi görünmeyebilirim belki ![]() ![]() Ama sen yine güzel güzel bak bana anne! Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim ![]() ![]() Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam ![]() ![]() ![]() Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki ![]() ![]() ![]() Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat! Benden sakın VAZGEÇME! Yoksa asla Öğrenemem ![]() ![]() ![]() Son birşey daha; Lütfen bu satırları okurken ağlama! Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım ANNE |
![]() |
![]() |
|