Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yüregim, üşüyor

Yüregim Üşüyor...

Eski 02-22-2008   #1
gülgüzeli

Yüregim Üşüyor...

Üsüyorum

yüregim üsüyor

uzun bir mektup yazmak gecti icimden bu aksam, satirlara mürekkep gibi akmak istedim, gözyaslarimla sulamak istedim kelimelere dönüsen duygularimi, en güzel renkte acsin diye beyaz sayfada yüregim oynatmak istedim kalemi parmaklarimin arasinda, satir satir kalbimi dökmek istedim, eritip yüregimi masanin kösesinde duran kirmizi mumun üzerine, hic sönmezcesine yazmak istedim sabaha kadar eridikce yanmak, yandikca erimek istedim, yazdikca satirlarda kaybolmak istedim

uzun bir mektup yazmak gecti icimden bu aksam yüregimden bahsetmek istedim, kime neden kirildigimdan, kimin beni neden yanlis anladigindan, neden her aksam agladigimdan, neden sustugumdan yüregimdeki yaradan bahsetmek istedim kime yazacagim sorusu aksamin geceye dam tuttugu anda vazgecirdi beni bu fikirden kime yazacaktimki

adres bölümüne kimin adini yazacaktim, kac kurusluk pul yapistiracaktim, hangi zarfa yüregimi sigdiracaktim

Saat gece yarisi, kapina geldim

Yüregim üsüyor, yangin yeri yüregim

ac ne olursun bekletme beni

anlatamadim kendimi bana verdigin konusma nimetini sükrüyle eda edemedim

bagisla beni

anlasilmayi bekledim heyhat sen dururken neden baska kapilar caldim

sana ne uzun bir mektup yazmam nede yanlis anlasilmaktan korkmak gerekir

kalbimle benim aramda olan sen degilmisin, sah damarimdan daha yakin olan sen

yüregim sana ayan, her kalbimin carpmasi sana halim beyan

beni sen anliyorsun ya

neyleyim dili ,neyleyim kelimeleri

beni yalniz birakma ne olur kapina geldim bekletme beni,

yalnizlikdan cok ürküyorum, kime bel bagladiysam karanliga itti beni

bagisla beni, artik senden baska kimseye dayamam sirtimi, asami attim Rabbim

hakikata daldir beni

alinti

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com