![]() |
Yüregim Üşüyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yüregim Üşüyor...Üsüyorum ![]() ![]() ![]() yüregim üsüyor ![]() ![]() ![]() uzun bir mektup yazmak gecti icimden bu aksam, satirlara mürekkep gibi akmak istedim, gözyaslarimla sulamak istedim kelimelere dönüsen duygularimi, en güzel renkte acsin diye beyaz sayfada yüregim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uzun bir mektup yazmak gecti icimden bu aksam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adres bölümüne kimin adini yazacaktim, kac kurusluk pul yapistiracaktim, hangi zarfa yüregimi sigdiracaktim ![]() ![]() ![]() Saat gece yarisi, kapina geldim ![]() ![]() ![]() Yüregim üsüyor, yangin yeri yüregim ![]() ![]() ![]() ac ne olursun bekletme beni ![]() ![]() ![]() anlatamadim kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bagisla beni ![]() ![]() ![]() anlasilmayi bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana ne uzun bir mektup yazmam nede yanlis anlasilmaktan korkmak gerekir ![]() ![]() ![]() kalbimle benim aramda olan sen degilmisin, sah damarimdan daha yakin olan sen ![]() ![]() ![]() yüregim sana ayan, her kalbimin carpmasi sana halim beyan ![]() ![]() ![]() beni sen anliyorsun ya ![]() ![]() ![]() neyleyim dili ,neyleyim kelimeleri ![]() ![]() ![]() beni yalniz birakma ne olur kapina geldim bekletme beni, yalnizlikdan cok ürküyorum, kime bel bagladiysam karanliga itti beni ![]() ![]() ![]() bagisla beni, artik senden baska kimseye dayamam sirtimi, asami attim Rabbim ![]() ![]() ![]() hakikata daldir beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|