![]() |
Lütfen Pijama Giyme Kadınım! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Pijama Giyme Kadınım!Bunu okuyunca hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedimEminim sizinde hoşunuza gidecek ![]() Lütfen pijama giyme kadınım! Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere ![]() ![]() "Neden giyiyorsun şu şeyi?" diye sorunca ![]() ![]() ![]() "Kan testi yaptıralım o zaman" dedim ![]() ![]() Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım ![]() ![]() Yok kardeşim! Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi ![]() ![]() Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor ![]() Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde? Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele? Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi ![]() ![]() Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz ![]() ![]() ![]() Oh ne âlâ ![]() Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş" deyince de gülüyor bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pijama çekici değil ![]() ![]() ![]() İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı "Pijama" mı olurdu? Öbürlerine ne denmiş? Gecelik! Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi ![]() ![]() ![]() Gece gece "Noel Baba" veya "ayıcıklar" var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum ![]() Kadın yatağına KADIN olarak girer ![]() Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır ![]() Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır ![]() ![]() ![]() Olmaz ![]() Elin adamına mı bu özen derim ben de? Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz ![]() ![]() Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef ![]() Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aramıza "ayılar" girdi! Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden? Bunun bahanesi olamaz ![]() Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır ![]() Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim ![]() ![]() ![]() Bir süre sabırla bekledim ![]() Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye ![]() ![]() Sonra: "Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!" dedim kendime ![]() Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü ![]() ![]() Eve geldim ![]() Ellerimde paketler "Gel peşimden" bakışı attım ![]() Geldi ![]() ![]() ![]() "Al bakalım paketleri!" dedim gözlerimle ![]() ![]() Gece giysisi öyle değil, böyle olur ![]() İyi oldu ![]() |
![]() |
![]() |
|