Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamın, bakar, çok, kadın, neresine

Bir Kadın Bir Adamın En Çok Neresine Bakar?

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bunu hep çok merak ederim

Yıllardır hep bizlerin kadınların neresine baktığı yazılır çizilir; ama bir türlü kadınların bizim neremize baktığı yazılmaz

Basın erkeklerin kontrolü altında olduğu içindir ki bu konu hep bilerek ıskalanır Bakışlar hep kadına dönüktür, erkelere yönelmez

Karım, kendisi de dahil olmak üzere, birçok kadının belden yukarısına odaklandığını söyledi

Belden aşağı bakmak için yaşın kemale ermesi gerek gibi bir de komik bulduğum ekleme de bulundu

Yani kadınlar, bizim gibi belden aşağıdan başlamazmış

Bilmiyorum

Tartışılır

Medeniyetten medeniyete değişir diye düşünüyorum

Ama bu yaşla beraber belden aşağı bakabilir olma durumu da ilginç bir tespit

Ben bu yazıları yazmaya başladığımdan beri kadınların; son derece cüretkar, cesur, korkusuz ve kısmen deli olduğuna karar verdim

Kadınlarda deli cesareti var!

Kadınlar ne istediklerini çok iyi biliyor ve bunu dile getirmekten korkmuyor

Bu kadınlar için iyi olabilir de, ben bu kadın cinsinden korkuyorum

Hatta ben bu cins kadınlardan korktuğum gibi, anlam veremediğim bir şekilde rahatsız da oluyorum

Biz analarımızdan böyle görmedik, belki de ondan Bizim analarımız “uslu” kadınlardı

Karılarımızın “yaramaz” olmasını kaldıramıyoruz

Bizler, kadının çok cengaver olanını hemen basitlikle damgalar, tepesine o mühürle iki üç vurup bastırıp öyle rahat ederiz

Düşünüyorum da, benim karım çıkıp uluorta cazgır cazgır konuşsa, avaz avaz kahkaha atsa, hemen suratım asılır

Surat asıyorum da

Herkesin içinde “açık seçik/belden aşağı” fikirler beyan etmesinden de haz etmediğimi fark ettim

Karımın “açıklığı” yatak odamızın dışına çıkınca beni tahrik edeceğine, tahrip ediyor

Sözde ben yontulmuş taş devri adamıyım bir de!

Demek özümüz budur

Odunluk var

Yapacak birşey yok

Yanımdaki kadının hep “yerini bilmesini” ister bir halim var

Bunu açık açık söylemesem de, hissettirmesini iyi biliyorum

Karım bu durumdan rahatsız

Haklı olabilir

Hürriyet/Adam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com