![]() |
Bir Kadın Bir Adamın En Çok Neresine Bakar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kadın Bir Adamın En Çok Neresine Bakar?Bir Kadın Bir Adamın En Çok Neresine Bakar? Bunu hep çok merak ederim ![]() Yıllardır hep bizlerin kadınların neresine baktığı yazılır çizilir; ama bir türlü kadınların bizim neremize baktığı yazılmaz ![]() Basın erkeklerin kontrolü altında olduğu içindir ki bu konu hep bilerek ıskalanır ![]() ![]() Karım, kendisi de dahil olmak üzere, birçok kadının belden yukarısına odaklandığını söyledi ![]() Belden aşağı bakmak için yaşın kemale ermesi gerek gibi bir de komik bulduğum ekleme de bulundu ![]() Yani kadınlar, bizim gibi belden aşağıdan başlamazmış ![]() Bilmiyorum ![]() Tartışılır ![]() Medeniyetten medeniyete değişir diye düşünüyorum ![]() Ama bu yaşla beraber belden aşağı bakabilir olma durumu da ilginç bir tespit ![]() Ben bu yazıları yazmaya başladığımdan beri kadınların; son derece cüretkar, cesur, korkusuz ve kısmen deli olduğuna karar verdim ![]() Kadınlarda deli cesareti var! Kadınlar ne istediklerini çok iyi biliyor ve bunu dile getirmekten korkmuyor ![]() Bu kadınlar için iyi olabilir de, ben bu kadın cinsinden korkuyorum ![]() Hatta ben bu cins kadınlardan korktuğum gibi, anlam veremediğim bir şekilde rahatsız da oluyorum ![]() Biz analarımızdan böyle görmedik, belki de ondan ![]() ![]() Karılarımızın “yaramaz” olmasını kaldıramıyoruz ![]() Bizler, kadının çok cengaver olanını hemen basitlikle damgalar, tepesine o mühürle iki üç vurup bastırıp öyle rahat ederiz ![]() Düşünüyorum da, benim karım çıkıp uluorta cazgır cazgır konuşsa, avaz avaz kahkaha atsa, hemen suratım asılır ![]() Surat asıyorum da ![]() ![]() ![]() Herkesin içinde “açık seçik/belden aşağı” fikirler beyan etmesinden de haz etmediğimi fark ettim ![]() Karımın “açıklığı” yatak odamızın dışına çıkınca beni tahrik edeceğine, tahrip ediyor ![]() Sözde ben yontulmuş taş devri adamıyım bir de! Demek özümüz budur ![]() Odunluk var ![]() Yapacak birşey yok ![]() Yanımdaki kadının hep “yerini bilmesini” ister bir halim var ![]() Bunu açık açık söylemesem de, hissettirmesini iyi biliyorum ![]() Karım bu durumdan rahatsız ![]() Haklı olabilir ![]() Hürriyet/Adam |
![]() |
![]() |
|