![]() |
Kadın Niçin Ağlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Niçin Ağlar![]() Bir erkek çocuk annesine sordu "Niçin ağlıyorsun?" ![]() "Çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi ![]() "Anlamadım!" dedi çocuk ![]() Annesi çocuğu kucaklayıp "Ve hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi ![]() Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu ![]() Babanın cevabi "Bütün kadınlar Sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" diye cevapladı ![]() Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi ![]() Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah a sordu ![]() "Allahım!" dedi "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah dedi ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim ![]() Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitmelerde, çocuklarını sevmek duygusallığını verdim ![]() ![]() Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim ![]() ![]() ![]() Tek zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kedini güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır ![]() Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakârlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|