Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hatunu, içkisinden, tanıyın

Hatunu İçkisinden Tanıyın

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu içişinden ve içkisinden anlayabilirsiniz Ya da sizde içip onu kendiniz tanıyabilirsiniz ama biz yinede sizi düşündüğümüzden birkaç tüyo vereceğiz

İçkisi onun hakkında ne söylüyor

Ucuz Bira

Vermek istediği mesaj: Ben sert ve zorlu bir kadınım Duygusal ve alttan alan biri değilim Bana sadece bira ver yeter

Aslında verdiği mesaj: Bana içki ısmarlamakta çekinmemen gerekiyor İçki olsun yeter

Pahalı Bira

Vermek istediği mesaj: İçmeyi seviyorum Yinede kalite arasamda zengin istekleri aramakla meşgul değilim

Aslında verdiği mesaj:Sosyalleşmeyi seviyorum Bana mesafeli olarak yaklaşabilirsin

Şarap

Vermek istediği mesaj: İçkiyi sarhoş olmak için içmiyorum Kaliteli ve sakin yerleri seviyorum Sağlıklı ve seviyeli yaşamak amacım Kalitesiz gece klüplerindeki diğer kızlara benzemem

Aslında verdiği mesaj: 3 kadehten sonra seviye olayının kalmayacağı İçkiyi sevmesemde şarabın sonu yok

Tekila

Vermek istediği mesaj: Parti ve eğlence için buradayım Arkadaşlar içinde eğlenmeyi tercih ediyorum En hızlı yoldan sarhoş olmak ve gecenin kalanında dansetmek istiyorum

Aslında verdiği mesaj:İçkinin sonunda sarhoş olacağım ve hareketlerimi kontrol edemeyebilirim Heran son yediğim yemekleri görebilirsiniz Benimle tanışmak için seninde bir o kadar sarhoş olman gerekiyor Tekila sonrası pişmanlık duymayabilirim

Viski

Vermek istediği mesaj: Bir erkek gibi içebilirim Kalite arıyorum Derin ve sakin bir sohbet ortamı beni mutlu edebilir Kalabalıkları sevmiyorum

Aslında verdiği mesaj:Bu ayık hallerim çok fazla uzun sürmeyecek Zengin birileriyle tanışmak bu gece iyi olurdu Bana bira ısmarlamakla hata edersin Fazla hareketten hoşlanmıyorum

Cosmopolitan

Vermek istediği mesaj: İçkilerimide seçtiği erkekler gibi isterim: sert, tadı olan ve kaliteli Çok yakın erkek arkadaşlarımın yoktur Kızkıza içmeye giderim genelde

Aslında verdiği mesaj: Ayrıntılara dikkat eden, mesafeli, ama erkeksiz kalamayan bir kızım

Meyve kokteylleri

Vermek istediği mesaj: İçki sohbetlerinde neşeli insanlar ve kalabalık olmayı severim Sosyal bir insanım Beni güldürebilecek erkekler gecenin sonunda benimle tanışabilir Dertlerinizi dinlemek istemiyorum

Aslında verdiği mesaj: Alkolun tadını sevmem ama gece eğlenmelerini severim Kolay yoldan sarhoş olabilirim Sempatik ve sıcakkanlı erkeklerden hoşlanırım

*Alıntı*

Dibin notcağızı:

Allah allahhhh verdiği mesajlara bak hele

Eeee hadi ben rakı içersem ne demek oluyor" kodummu oturtturum" mu mesajı veriyor yani

Tek başıma ağız tadıyla içemiyeckmiyim yahu ;tanıma kardeşim tanıma beniii sana nee ne içtiğimdennn içiyorsam sebebi yokkk keyfimden içiyorum defolun at sinekleriii

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi Basakca

Dibin notcağızı:

Allah allahhhh verdiği mesajlara bak hele

Eeee hadi ben rakı içersem ne demek oluyor" kodummu oturtturum" mu mesajı veriyor yani

Tek başıma ağız tadıyla içemiyeckmiyim yahu ;tanıma kardeşim tanıma beniii sana nee ne içtiğimdennn içiyorsam sebebi yokkk keyfimden içiyorum defolun at sinekleriii

buna bayildim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com