![]() |
Hatunu İçkisinden Tanıyın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatunu İçkisinden TanıyınHatunu İçkisinden Tanıyın ![]() Bir kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu içişinden ve içkisinden anlayabilirsiniz ![]() ![]() İçkisi onun hakkında ne söylüyor Ucuz Bira Vermek istediği mesaj: Ben sert ve zorlu bir kadınım ![]() ![]() ![]() Aslında verdiği mesaj: Bana içki ısmarlamakta çekinmemen gerekiyor ![]() ![]() Pahalı Bira Vermek istediği mesaj: İçmeyi seviyorum ![]() ![]() Aslında verdiği mesaj:Sosyalleşmeyi seviyorum ![]() ![]() Şarap Vermek istediği mesaj: İçkiyi sarhoş olmak için içmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında verdiği mesaj: 3 kadehten sonra seviye olayının kalmayacağı ![]() ![]() ![]() Tekila Vermek istediği mesaj: Parti ve eğlence için buradayım ![]() ![]() ![]() Aslında verdiği mesaj:İçkinin sonunda sarhoş olacağım ve hareketlerimi kontrol edemeyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Viski Vermek istediği mesaj: Bir erkek gibi içebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında verdiği mesaj:Bu ayık hallerim çok fazla uzun sürmeyecek ![]() ![]() ![]() Cosmopolitan Vermek istediği mesaj: İçkilerimide seçtiği erkekler gibi isterim: sert, tadı olan ve kaliteli ![]() ![]() ![]() Aslında verdiği mesaj: Ayrıntılara dikkat eden, mesafeli, ama erkeksiz kalamayan bir kızım ![]() ![]() Meyve kokteylleri Vermek istediği mesaj: İçki sohbetlerinde neşeli insanlar ve kalabalık olmayı severim ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında verdiği mesaj: Alkolun tadını sevmem ama gece eğlenmelerini severim ![]() ![]() ![]() *Alıntı* Dibin notcağızı: Allah allahhhh verdiği mesajlara bak hele Eeee hadi ben rakı içersem ne demek oluyor" kodummu oturtturum" mu mesajı veriyor yani Tek başıma ağız tadıyla içemiyeckmiyim yahu ;tanıma kardeşim tanıma beniii ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hatunu İçkisinden Tanıyın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatunu İçkisinden TanıyınAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Dibin notcağızı: Allah allahhhh verdiği mesajlara bak hele Eeee hadi ben rakı içersem ne demek oluyor" kodummu oturtturum" mu mesajı veriyor yani Tek başıma ağız tadıyla içemiyeckmiyim yahu ;tanıma kardeşim tanıma beniii ![]() ![]() ![]() buna bayildim |
![]() |
![]() |
|