![]() |
Bir Bayanın İhtiyacı Olan 14 Şey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bayanın İhtiyacı Olan 14 Şey1 ![]() Renkli trençkotlar moda olsa da krem rengi Trençkot’un modası hiçbir zaman geçmeyecektir unutmayın ![]() 2 ![]() Dolabınızın olmazsa olmazlarından ![]() ![]() 3 ![]() Güzel ütülenmiş bembeyaz bir gömlek sizi çok şık göstercektir ![]() ![]() 4 ![]() Hem sağlık hem de güzellik açısından önemli bir unsurdur ![]() ![]() 5 ![]() Serin havalarda kıyafetinizin önemli bir tamamlayacısı ![]() 6 ![]() Vücut tipinize en uygun jean pantolonu bulduğunuzda para vermekten çekinmeyin ![]() ![]() 7 ![]() Makyaj stilinizi belirleyin ve makyaj çantanızdan temel parçalrınızı eksik etmeyin ![]() ![]() 8 ![]() Hiç takı ya da aksesuar kullanmasanız da saatiniz sizi şık göstermeye yetecektir ![]() ![]() 9 ![]() Yüzük ya da kolye hiç farketmez, takılarınız sizi ve stilinizi anlatsın ![]() 10 ![]() Ben topuklu ayakkabıyla yürüyemem diyorsanız bir an önce yürüme alıştırmalarına başlayın deriz ![]() 11 ![]() Bir kıyafetin en önemli tamamlayıcısı ayakkabı ve çantadır ![]() ![]() 12 ![]() Vücut tipinize göre kalem, pilili ya da valonlu ![]() ![]() ![]() 13 ![]() Mevsimine göre boynunuza bağlayacağınız şal ya da fular en sade kıyafetinizi bile renklendirecektir ![]() 14 ![]() Gittiğiniz yerlerde kokunuzu bırakın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Bayanın İhtiyacı Olan 14 Şey |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bayanın İhtiyacı Olan 14 ŞeyBaştan ihtiyacı olan ondört şey mi, sondan ihtiyacı olan ondört şey mi? Bu ondört şeyi yapınca başka ihtiyaç kalmayacak mı? Bugün bu ondört şeyi yapsanız yarın da mı bu ondört şeyi yapacaksınız, sarmal döngü müdür ihtiyaçlarınız iki nokta bi ünlem bi de şeker portakalı (Hayatım şu palto ne de güzelmiş sevgliler gününe de yakışır hani pembiş pembiş -iki gün sonra- pembe bana yakışıyor mu aşkım, çünkü pembe montumun içine bir de pembe gömlek almalıyız sen ne dersin - iki gün sonra- ay aşkım mutlaka şu çantayı almalıyız bu gömleğime en uygun çanta bu - biiki gün sonra- aşkım internetten bana şu kolyeyi aldığın için teşekkürler süper gitti bu gömleğimin üstüne, sakın şifreni değiştirme bak -iki üç gün sonra- hayatım sanırım bir ayakkabıya ihtiyacım var olmuyor bunlar montumun altında biraz soluk duruyor - bi kaç gün sonra- hayatım şu kemer sence de çok şirin değil mi? ---- bi müddet sonra---- aşkım şu mor monta ne dersin :uzaklaşarakkaç: |
![]() |
![]() |
|