![]() |
Bir Daha Yazmayacagim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Bir Daha Yazmayacagim..Bir daha yazmayacagim ![]() ![]() Dunde ayni cumleyle baslamistim yazmaya ve bugun yine kalem elimde ![]() ![]() Yapamiyorum iste,yuregimin kalem olup seni anlatmasina engel olamiyorum, dur diyemiyorum yuregime ![]() ![]() Sen; buyulu kentin puslu sokaklarinda elini biraksamda, yuregimden tuttugun sakli sevgim ![]() ![]() Sen; yildizlarca umut baglayip sevdana,aksam gozlerinden isik sactigin yurekte yara sevgim ![]() ![]() Sen'ufuklarda gordugum, dugumlerle ordugum ![]() ![]() Gercek yasak tanirmi sevdaya ![]() ![]() Kelepce vurulurmu yurege ve zindan hukmedermi gonule ![]() ![]() Gonul gecermi yardan ve yar duser mi candan ![]() ![]() Yaralarim kabuk baglasa da acisi ayni duruyor ![]() ![]() Artik kapatmiyorum yaralarimi,gizlemeye,saklamaya ugrasmiyorum ![]() ![]() Ogrendim cunku yara acikken daha cabuk geciyor ![]() ![]() Ve her dustugum askta bi kez daha,cok kez daha kaniyor; her kanadiginda kalbimin o sen yani daha bi yaniyor ![]() ![]() Asik olmak guzel de; her yeni askta hasret vuslatlari hayalinden sana sarilip boslugu kucaklamak aci veriyor ![]() ![]() Asik olmak guzel de; her yeni askta sana yine asik olmak yurek dagliyor ![]() ![]() Dedim ya asik olmak guzelde; o askta seni aramak umut kiriyor ![]() ![]() Asik olmak guzelde; askin icinde goz kirpan,aska cagiran baska bir aska bakmak gonul paraliyor ![]() ![]() Asik olmak guzel de ![]() ![]() Bilmiyorum daha kac askim sen olamamaktan yakinip, benim seni biraktigim, yuregimie sakladigim o kapidan cikip gitmek zorunda kalacak ![]() ![]() Ve bilmiyorum kac askim o kapida senin ruhumu salivermeni bekleyecek ![]() ![]() Ne garip degilmi ![]() ![]() Elimi uzatsam tutacakken sen, ben perde cekip aramiza, huzun bulutu oluyorum;gozyasi akittigim ![]() ![]() Ve sen huzun kovan kusu her geldiginde, sirtlayip acimi yarami baska diyarlara goc ediyorum ![]() ![]() Mutlu olmaktan mi kaciyorum ![]() ![]() ![]() Hayir!! ![]() ![]() Ben yalnizca sevdami koruyorum ![]() ![]() Hersey oyle karmakarisik olmus, duzen bozulmus,dunya tersten doner olmus, yalan, dolan, sahte, riya insanlarin gozbebegi olmus ![]() ![]() Bende korkuyorum ![]() ![]() Kirilmaktan korkuyorum; bu kadar parcalanmisken ![]() ![]() ![]() Hic dusunmeden yureginin uzerine biraktigim yuregimi senden geri isterken incinmesinden korkuyorum ![]() ![]() Sevgime leke surmelerinden korkuyorum ![]() ![]() Ve kimseyi sevemiyorum bu yuzden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne kadar tertemiz sevsemde,cikarsiz beklentisiz ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kirleten cikacak biliyorum ![]() ![]() ![]() Ben zoru seciyorum sakli sevdam ![]() ![]() ![]() Zoru kolay basariyorum ![]() ![]() ![]() Binlerce yurek dolusu seviyorum seni, kalpte sizi sevdam ![]() ![]() Derdik ya hani;"biz biriz, tek bi ruhuz ![]() ![]() Birimizden biri olmasa kahroluruz" ![]() ![]() ![]() ![]() Bereber olamasakta sevdamizi unutmusuz birbirimizde aksam gozlum ![]() ![]() ![]() Ve senin sevdan oyle yakismiski bana,yapismis ![]() ![]() ![]() ![]() Uzerime baska sevda konamiyor ![]() ![]() Ve ne zaman bir kalem gecse elime, yuregim senden baskasini yazamiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Daha Yazmayacagim.. |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Bir Daha Yazmayacagim..Asik olmak guzel de; her yeni askta hasret vuslatlari hayalinden sana sarilip boslugu kucaklamak aci veriyor ![]() ![]() Asik olmak guzel de; her yeni askta sana yine asik olmak yurek dagliyor ![]() ![]() Dedim ya asik olmak guzelde; o askta seni aramak umut kiriyor ![]() ![]() Asik olmak guzelde; askin icinde goz kirpan,aska cagiran baska bir aska bakmak gonul paraliyor ![]() Çook güzel bir şiir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Daha Yazmayacagim..çok güzel paylaşım olmuş eline emeğine sağlık kardeşim
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Daha Yazmayacagim..Equinox, rock_alltime, [KAPLAN], gülgüzeli, mate, gozyasi ![]() ![]() okuyan gözlerinize sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|