Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişecek, ezelde, herşey

Ezel'de Herşey Değişecek

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ezel'de Herşey Değişecek

Dizinin yeni sezonunda Kenan Birkan, çok etkin bir rol oynayacak

Heyecanın dorukta olduğu sezon finaliyle ortaya çıkan birçok soru işareti de 13 Eylül'de atv'de izleyicilerle buluşacak dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak
İşte sır gibi saklanan yeni sezona ilişkin birkaç ipucu:
Kenan Birkan, tüm dengeleri değiştirecek Peki nasıl? Kenan Birkan'ın her şeye gücü yetiyor Peki bu güç, Ezel'i kendi tarafına çekmeye yetecek mi? Önümüzdeki sezon gün gelecek Kenan Birkan, Ramiz'e "Bana Ezel'i ver, peşini bırakayım" diyecek Ramiz o zaman ne yapacak? Kenan Birkan'ın, Ezel'le baş etmek için bulduğu çözüm, nelere yol açacak? Ezel'in karşı hamlesi ne?

DipNot: Zaten 2Sezonun tanıtım fragmanında Kenan Birkan ile Ramiz Dayı'nın ilk karşılaşmaları gösteriliyorBu da Kenan karakterinin dizinin yeni bölümlerindeki ağırlını gösteriyor

EZEL 2SEZON TANITIM FRAGMANI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com