![]() |
M. Ali De Muhteşem Yüzyıl’Da |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M. Ali De Muhteşem Yüzyıl’DaM ![]() ![]() ![]() Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatan dizide yakında Mehmet Ali Erbil de oynayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M. Ali De Muhteşem Yüzyıl’Daevet gerçekten süpriz yapmakta bu dizinin üstüne yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M. Ali De Muhteşem Yüzyıl’DaDiziyi zaten seyretmiyordum, artık daha çok seyretmem Yalan olmasın yeni sezonda mohaç savaşı olan bölüm için 500 BİN TL harcandı diye bol keseden haberler yapılınca deidm "bu sefer yaptılar herhalde" ve biraz seyretmeye çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuç mu? Hüsran ötesinde bir durum ![]() ![]() ![]() Daha sonra rastladığım bir sahnede ise bir prenses sanırım bir gemide ![]() ![]() ![]() Gemideki herşey sabit ama kadın sallanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim bitti bu iş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M. Ali De Muhteşem Yüzyıl’DaSaçma sapan bir dizi, Dizinin içeriği bilmem nesi ile hiç ilgilenmiyorum ![]() ![]() Bu dizinin yayın amacının insanları piskolojik olarak etkileyip herkesi kafasında Osmanlı özentisi yaratmak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|