![]() |
Sloganları &Quot;Yerli Dizi Yersiz Uzun&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sloganları &Quot;Yerli Dizi Yersiz Uzun&Quot;![]() Senaristler dizilerin 90 dakika olmasına karşı çıkıyor Televizyon dizilerinde sektörün sömürülmesine karşı çıkan Sender bir dizi eylem hazırlığında ![]() Senaryo yazarları "Tadında Bırakalım" ,Yerli Dizi Yersiz Uzun" sloganları ile yerli televizyon dizi sektöründeki haksızlıklara karşı seslerini yükseltmeye devam ediyor ![]() ![]() ![]() "Beyazperde'nin haberine göre, Senaryo Yazarları Derneği Üyeleri, 90 dakikalık dizilere ve tüm sektör emekçilerinin ağır çalışma koşullarına karşı hazırladığı kapsamlı bir dilekçeyi başta T ![]() ![]() ![]() ![]() Televizyon kanallarının rating ve dolayısıyla rant kavgası dizi sürelerini inanılmaz bir noktaya getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hükümetin AB uyum yasaları çerçevesinde imzalayıp üç yıldır yürürlüğe koymadığı kararı hatırlatıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Yazarların, yönetmenlerin, yapımcıların ve hatta izleyicilerin bile memnun olmadığı, yalnızca kanalların daha fazla kâr etmesini sağlayan ve Türkiye’yi giderek kalitesizliğe götüren bu sistemin bir an önce değiştirilmesini acilen talep ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sloganları &Quot;Yerli Dizi Yersiz Uzun&Quot;Televizyon kanallarının rating ve dolayısıyla rant kavgası dizi sürelerini inanılmaz bir noktaya getirdi ![]() ![]() ![]() Hükümetin AB uyum yasaları çerçevesinde imzalayıp üç yıldır yürürlüğe koymadığı kararı hatırlatıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() **** Yıllardır Savunduğum hep bu olmuştu ![]() Demek ki ben Avrupalı gibi düşünüyormuşum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sloganları &Quot;Yerli Dizi Yersiz Uzun&Quot;Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi axoy Yıllardır Savunduğum hep bu olmuştu ![]() Demek ki ben Avrupalı gibi düşünüyormuşum ![]() ![]() ![]() ben ağırlıklı olarak yabancı dizi izliyorum 3 parçada bitiriyorum ne güzel tadında kalıyor herşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ama Ezel hariç lütfeno 2 saate çıksın) |
![]() |
![]() |
|