![]() |
Saray'dan Tüyolar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray'dan Tüyolar..![]() Kadrosu ve bütçesiyle ilklere imza atan Muhteşem Yüzyıl, bu akşam yeni bölümüyle sezonu açıyor ![]() ![]() Reyting rekortmeni 'Muhteşem Yüzyıl', bu akşam SHOW TV'de yeni sezona 'merhaba' diyecek ![]() ![]() ![]() ![]() Dizinin en büyük sürprizi dev kadroya Engin Günaydın, Mehmet Günsür, Burak Özçivit ve Demir Demirkan gibi sürpriz isimlerin eklenmesi oldu ![]() ![]() Nebahat Çehre: Beklentilerin üstünde bir sezon olacak - Sarayda dönen entrikalarda Valide Sultan'ın tavrı ne olacak? Valide Sultan, harem içerisindeki olaylarda son noktayı koysa da yumuşak bir karakter gibi görünüyor ![]() ![]() - Çok genç bir kadro ile çalışmanın avantajları ve dezavantajları neler? Bana göre sadece avantajları var ![]() ![]() - Yeni sezon için izleyicilere söylemek istediğiniz bir şey var mı? Bu sezon Osmanlı'nın en önemli olaylarını izleyecekler ![]() ![]() ![]() Meryem Uzerli: Artık karakterler çatışacak - Diziyle birlikte Türkiye'de tanındınız ![]() Aslında insanlar daha çok Hürrem'i tanıyor ve beni de Hürrem'den dolayı seviyor ![]() ![]() - Yeni sezon nasıl olacak? Geçtiğimiz sezon izleyiciler karakterleri tanıdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Osmanlı döneminden sizi en çok ne etkiledi? Diziyle birlikte çok şey öğrendim ![]() ![]() ![]() Okan Yalabık: Hürrem suları bulandırıyor ![]() - Hürrem'e karşı savaşınız devam edecek mi? Sezon finalinde savaşın aslında başladığını gördük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pargalı'ya sokakta gelen tepkiler? Genel olarak güzel tepkiler aldığımı söyleyebilirim ![]() - Kanuni ile Pargalı arasındaki ilişki bu sezon bir çatışmaya dönüşecek mi? Süleyman ile Pargalı'nın ilişkisi iyice karmaşıklaşacak ![]() ![]() ![]() - Hürrem, Kanuni ile Pargalı ilişkisinin neresinde bulunuyor? Kanuni'ye göre dışında, Hürrem ve İbrahim'e göre tam ortasında ![]() - Merakla beklenen Mohaç sahnelerinin çekimleri nasıl geçti? İzleyiciler savaş sahnelerini ikinci bölümde görecekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selma Ergeç:İbrahimsiz olmaktansa ölmeyi yeğleyen bir kadın ![]() - Süleyman ile eşiniz İbrahim arasındaki çatışmada safınız ne olacak? Hatice, çok sevdiği ağabeyine ve hanedana karşı duramaz gibi gelse de İbrahimsizliktense ölmeyi yeğleyen bir kadın ![]() - Bu zamana göre Osmanlı dönemi sizce nasıl? O dönem daha sade ve naif ![]() ![]() Nur Fettahoğlu: Saraylı olmak keyifli - Diziyle birlikte hayatınız değişti mi? Türk halkı beni Peyker olarak tanıyordu, artık Mahidevran oldum ![]() ![]() - Peki Hürrem'le aranızdaki soğuk savaş? Hürrem'in gücü artarken, Mahidevran'ın gücü azalıyor ![]() ![]() Mehmet Günsür: Çok iyi anlaşan bir ekip ![]() Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın oğlu Şehzade Mustafa karakterinin büyümüş halini Mehmet Günsür oynayacak ![]() ![]() ![]() ![]() Burak Özçivit: Kendimi o dönemde hissediyorum ![]() 'Malkoçoğlu' karakteriyle ekrana gelecek olan Burak Özçivit, kendisini 1500'lü yıllarda hissettiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demir Demirkan: Korkunç ama insani bir kişilik ![]() Mohaç Seferi bölümlerinde Osmanlı ordusunda görev alan en önemli birliklerden Deliler'in başı 'Deli Sabit' olarak izleyicinin karşısına müzisyen Demir Demirkan, 'Korkunç görünmesine rağmen insani bir kişiliği var ![]() ![]() Engin Günaydın: Bu rolün üzerine çok şey katılır ![]() Dizinin birinci sezonunda konuk oyuncu olarak Gül Ağa karakterini oynayan Engin Günaydın, ikinci sezonda da kadroya katıldı ![]() ![]() ![]() ![]() SÜPER KADRODAN İLK TÜYOLAR İlk hedefleri Budin! Bu akşam 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
|