Amerika // American Language Academy Dil Okulu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Amerika // American Language Academy Dil OkuluAmerika'nın en güzel ögrenci şehrinde İngilizce ögrenmek çok keyifli "Amercan Language Academy Okulun Yeri Okul Acardia Üniversitesi-Pennsylvania, Baldwin Wallace College-Ohio, Ball State Universitesi-Indiana, Butler Üniversitesi-Indiana, Merrimack College-Massachusetts, Southern Oregon Universitesi-Oregon, Portland Universitesi-Oregon, Southern Colorado Üniversitesi-Colorado, tampa Üniversitesi-Florida merkezlerinde egitim vermektedir Lise egitimleri Lake Forest Academy-Illinois ve Oakwood Friends School-New york kampüslerinde verilmektedir![]() Egitim Programları Dil ögrencileri sınıf dışında da kampüs olanaklarını kullanarak dil egitimlerine devam etmekteler Toplam 6 seviyeden oluşan egitimde 8'er haftalık periyodlarla kur atlamak mümkün Haftada 25 saat egitim veren okulun bünyesinde Genel İngilizce, Toefl hazırlık kursları veriliyor 6 seviyeye gelen ögrenciler istedikleri takdirde ALA'nın merkezinin bulundugu okuldan kredili ders alabiliyorlar Bunun yanısıra ALA okulları ögrencilere akademik koşulları yerine getirmek şartıyla şartlı kabul saglıyabiliyorlar ALA nın 6 seviyesini bitiren ögrenciler Toefl sınavından muaf tutulup okumak istedikleri akademik bölüme başlıyabiliyorlar![]() Konaklama Ögrenciler okul yurtlarını ve aile yanı konaklama opsiyonlarını tercih edebiliyorlar Aile yanında günde iki ögün yemek sunuluyor Yurtlarda ise istege baglı farklı yemek planları var![]() Ögrenci Hayatı Ögrenciler okulların yüzme, basketbol, sörf gibi çeşitli spor aktivitilerine katılabiliyorlar Yine okulların çevresinde bulunan sinema, tiyatro, alış veriş merkezlerinin imkanlarından yararlanabiliyorlar
|
|
|
|