![]() |
Beni Görmeye Gel...Sen Değil, Sen Sandığım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Görmeye Gel...Sen Değil, Sen SandığımOlup olmadığın her yere Duyabildiğin tüm sesle Haykıra bildiğim kadarıyla Cevaplayabildiğim her soru ![]() Gecenin lakırtısı hala kulaklarımda Zaman ise sensizliğin sınırsızlıgında Ve bensizliğin ilk demleri kaplanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ankarada karşı pencerede yağıyordu kar ![]() Görebildiğim tek buydu Buğulu bir kırmızıydı gök ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yazdığım harfleri Birleştirip çizgi yapsam Ne kadar uzak olsan Sana gelirdi biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Karma karışık sanmalar içimde her geleni o zannederdim ![]() Tabi gidenleride ![]() ![]() ![]() Beni görmeye gel! ![]() Gittiğim geldi aklıma ![]() Karşı bir yoldan ![]() Bir trene binipte Arkamda ağlayan iki göz ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlardım ![]() ![]() ![]() ![]() Buz çiçek olurdu ![]() Ağlardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim yanardı maviye bakamazdım ![]() ![]() ![]() Herşey senden yana ![]() Ben yalnızdım ![]() ![]() ![]() Kapatırdım sayfaları kilit vururdum ![]() Deniz kara gök siyah olurdu ![]() ![]() Ben hala ağlardım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|