![]() |
Galibasız.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Galibasız..Siyahımsı bir ömrün grimsi avuntusuydun SEN ![]() ![]() ![]() ![]() Bembeyaz olmanı istememiştim senden hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sert bakışların korkuturdu beni hep ![]() O halimi görünce güldüğünde, bir oh çekerdim ![]() Gülerdim ![]() ![]() ![]() ![]() Korkardım gideceğinden ![]() Çünkü Sen grimsiydin bense siyah ![]() ![]() ![]() Öyle anlamlanmıştım ki seninle ![]() ![]() ![]() Uzaksın şimdi ![]() ![]() ![]() Muzur yanını nasıl özledim bilsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümserdim ![]() Ben de seni galiba'sız ![]() ![]() ![]() Galiba'sız seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün SEN oldu yine günümün adı ![]() Yüreğimi tam oniki-den vurdu hayalin ![]() Daldım gittim SANA ![]() ![]() ![]() Tam tutuyorken ellerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani içinde o değerli notun bulunduğu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden bir parça sanki ![]() ![]() ![]() Bir off daha ![]() ![]() ![]() Elime yüzüme bulaştırdım hayalini ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanı sayamıyorum seni düşünürken Çünkü ben seni çok seviyorum ![]() Galiba'sız ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|