![]() |
Mutlaka Okuyun çok Güzel |
![]() |
![]() |
#1 |
fatmanur
|
![]() Mutlaka Okuyun çok GüzelBir üniversite profesörü öğrencilerine su soruyu sorar;
-'Var olan her şeyi Tanrımı yarattı?' Cesur bir öğrenci ayağa kalkar ve yanıtlar ![]() -'Evet her şeyi Tanrı yarattı!' Profesör sorusunu yineler ve öğrenci yine 'evet efendim ' diye yanıtlar ![]() -'Eğer her şeyi yaratan Tanrı ise ve şeytan var olduğuna göre şeytani da Tanrı yaratmış olur ve çalışmalarımız da uyguladığımız 'Kesinleştirme'prensibi ne göre de Tanrı şeytandır ![]() ![]() ![]() -Bir soru sorabilir miyim profesör? der ![]() ![]() Öğrenci ayağa kalkar ve 'Soğuk var mıdır? diye sorar ![]() -'Nasıl bir soru bu böyle, tabi ki vardır ' diye yanıtlar ![]() Öğrenci ; 'Aslında, fizik yasalarına göre soğuk yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Profesör, karanlık var mı dır ? Profesör ; -'Tabi ki vardır' ![]() -'Korkarım gene yanılıyorsunuz efendim ![]() ![]() ![]() ![]() renklerin çeşitli dalga uzunlukları üzerinde çalışabiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() -'Efendim şeytan var mı dır ? Bu kez profesör pek emin olamamakla birlikte yanıtlar; -'Tabi ki, açıkladığım gibi, biz onu her gün ,her yerde onu görürüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç öğrencinin adıALBERT EINSTEIN'dir ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mutlaka Okuyun çok Güzel |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Mutlaka Okuyun çok GüzelHarika cevaplar ![]() ![]() ![]() ![]() Tşkler Fatmanur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|