Evlili?e Dair |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evlili?e Dair1 Evli erkeklerin psikolojisi arkada?larla lokantaya gitmeye benzer Ystedi?in yeme?i sipari? edersin sonra yanyndakinin istedi?i yeme?i görüp: -"Ke?ke onu isteseydim"dersin 2 Bir davette bir hanym arkada?yna sorar: -"Alyansyny yanly? parma?yna takmyyor musun?" Di?er hanym cevap verir: -"Evet yanly? adamla evliyim de ondan" 3 Bir adam evlenene kadar eksik sayylyr evlenince tam bitmi? olur 4 Bir genç babasyna sorar: -"Baba evlenmek kaça mal olur?" Baba cevap verir: -"Bilmiyorum o?lum,ben hala ödüyorum " 5 Adam anlatyyormu?: -"Evlenene kadar mutlulu?un ne oldu?unu bilmezdi, sonra da geç oldu " 6 Yeni evlenmi? bir adam mutlu ise nedenini hemen anlaryz On yyllyk bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7 Evlili?in ilk yylynda adam konu?ur kadyn dinler,Ykinci yylynda kadyn konu?ur adam dinler,üçüncü yylynda her ikisi de konu?ur,kom?ular dinler 8 Bir kavgadan sonra kadyn kocasyna ba?yryr: -"Seninle evlendi?imde tam bir aptalmy?ym " Adam cevap verir: -"Evet çok a?yktym fark edemedim " 9 Bir adam gazeteye ilan vermi?: -"E? aryyorum" Ertesi gün yüzlerce mektup almy? Hepsi ayny ?eyi söylüyormu? -"Benimkini alabilirsin " 10 Bir adam karysyna arabasynyn kapysyny tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabasy yenidir,ya da karysy! |
|
|
|