Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kampanyası, seçim

Seçim Kampanyasy

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seçim Kampanyasy

Cennet ülkenin Ba?bakany kaza geçirir ve vefat eder Cennette Cebrail tarafyndan kar?ylanyr

Cebrail ba?bakany önce cehenneme götürür Cehennemin kapysy açyldy?ynda, Yçerde yemye?il mükemmel bir golf sahasy görür, bulutsuz bir havada güne? parlamaktadyr ve hava 25 derece sycaklyktadyr Uzakta golf sahasynyn muhte?em binasy görünmektedir Binanyn önünde Fethullah Hoca, Adnan Menderes, Turgut Özal durmaktadyr Sa?yn büyük isimlerinin ço?u buradadyr

Bütün bu iyi insanlar mutlu, sevinçli bir yüzle ve iyi giyimleriyle (versace, armani) e?lenmektedirler

Ba?bakany kar?ylamaya ko?arlar, onu öperler ve geçmi?teki homervari olaylaryny anlatmaya ba?larlar (ha! ha!)
Dostane bir golf partisi yaparlar ?eytan buzlu içecekler ikram eder…

-« Ba?bakanym al iç, seni rahatlatyr bu buzlu margarita der! »

-« Ya ben, içmemek için yemin ettim »

-« Çocu?um, burasy cehennem iç rahatla der Burada sakynmadan her?eyi yiyebilir içebilirsin ?imdiden sonra her ?ey daha iyiye gidecek! »

Ba?bakan içkisini içer ve daha sonra ?eytany daha sempatik bulmaya ba?lar ?eytan, çok naziktir, ho? fykralar ve iyi ?akalar yapmaktadyr O kadar iyi e?lenir ki zamanyn nasyl geçti?inin farkyna varmaz…

Nihayet cehennemden gitme zamany gelir Bütün arkada?lary elini sykar daha sonra asansöre biner ve gö?e çykar

Cebrail çyky?ta beklemektedir

-« ?imdi gö?ün güzelli?ini görme zamanyn geldi 24 saatli?ine Cennete gidiyorsun der »

24 saat boyunca, Ba?bakan Aziz Nesinle, Nazym Hikmet’le, Atatürk’le ve di?er ülkelerin büyük ?air ve yazarlaryyla kar?yla?yr Bu arkada? canlysy iyi insanlar paradan çok önemli konulardan bahsetmekteler ve Ba?bakana büyük tevazu göstermektedirler Tek bir kötü laf (bilmem neyinide al git vs vs) veya e??ek ?akasy yapmazlar

Yemek bir kulüp binasynda de?il ama normal bir restorantta yenir Bunlaryn hiçbir zengin insan olmadyklaryndan dünyada gördü?ü insanlardan hiçbirine rastlamaz, cennettekilerden onun dünya de?erinin farkynda de?illerdir!

En kötüsü ! Isa hipi giyimli olarak, bir soytary gibi sadece «sonsuz bary?tan» bahsetmektedir ve bilinen deyi?leri tekrarlamaktadyr:

“Tapynak satycylaryny kovmak gerek, benim kraliyetime girmek deveyi bir i?ne deli?inden geçirmekten daha zordur, vs vs»

Gün biter ve Cebrail gelir

- «Evet Ba?bakan ?imdi karar vermek zorundasyn »

Ba?bakan bir dakika dü?ünür ve cevap verir:

-« Güzel, hiç böyle bir karar verece?imi sanmyyordum Hmm? Cennet enteresan», ama ben yine de kendimi arkada?larymla cehennemde daha rahat hissedece?im der »

-Cebrail ona asansöre kadar e?lik eder ve cehenneme inen asansöre bindirir… Cehennemin kapylary açyldy?ynda, kendisini yanmy? kyraç bir ovanyn ortasynda, vidanjörlerin bo?altty?y ve endüstriyel atyklaryn bulundu?u bir alanda bulur Arkada?laryny gördü?ünde ise dumura u?rar

Hepsi zincirli prangaly, kara torbalara koymak üzere çöpleri toplamaktadyr Acydan inlemekteler, ba?laryna gelenden ?ikayet etmektedirler, elleri ve yüzleri kirden simsiyahtyr ?eytan gelir, kolunu ba?bakanyn omzuna dolar

?ok içinde olan ba?bakan myryldanyr :

-Anlamyyorum dün geldi?imde, burada bir golf sahasy ve « kulüp evi » vardy;
ystakoz ve havyar yedik , içip içip sarho? olduk
Tav?anlar gibi syçrayyp oynayyp deliler gibi e?lenmi?tik
?imdiyse, Pislikle dolu bir çöl görüyorum ve her ?ey sefil bir halde görünüyor »

?eytan ona bakar ve gülümser, ve kula?yna der ki:

- « Dün seçim kampanyasy vardy; bugünse sen bize oy verdin! »

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com