![]() |
Öyle Soruya Böyle Cevap :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Soruya Böyle Cevap :)Ytfaiyeci: Yangyn burada myydy hanymefendi? Evi Yanan Kadyn: Hayyr pazara kadar gitti dönünce sizi arasyn my? Garson: Çorbanyza ka?yk ister misiniz hanymefendi? Hanymefendi: Hayyr ben avucumla içerim ![]() Y?adamy1: Oturmaz mysynyz? Y?adamy2: Hayyr oturmam ![]() Tellak: Banyo alyr myydynyz bayan? Bayan: Fiyatta anla?yrsak alabilirim ![]() Garson: Salatanyza herhangi bir ?ey alyr myydynyz hanymefendi? Hanymefendi: Hayyr daha dün aldym ?ymarmasyn ![]() Melahat Pazardan my böyle torbalarla Aysel? Aysel: Yok ?ekerim ![]() ![]() ![]() Muhabir: Evet Arda maça az kaldy ne hissediyorsun ?u an? Arda: Midemde yanma hissediyorum ![]() Kadyn: Demek Saint Benoit mezunusun? Çapkyn: Evet ![]() ![]() Kadyn1: Aaa saçyny my kestirdin ?ekerim? Kadyn2: Yoo yykayynca çekti biraz Televizyon Programcysy: Bir rock grubu olarak hangi enstrumany çalyyorsunuz? Rock Grubu Elemany: Teyp ve kapy zili çalyyoruz Kadyn1: ?y??t kyz ![]() Kadyn2: Canavar canavar Kadyn1: Van gölü mü? Godzilla my? Mü?teri: Fi? alabilir miyim? Bakkal: Tabii ![]() Yski Elemany: Su saatinize bakabilir miyim bayan? Bayan: Olmaz! Su geçiriyor o saat ![]() Genç Kyz1: Aaa ne o elindeki? Mysyr my yiyorsun? Genç Kyz2: Olur mu canym Suudi Arabistan yiyorum Torun: Dede ahiret nerede? Dede: Buradan a?a?y 100 metre git ilk soldan dön dört yol a?zyndan sa? yap orada o?lum Kurtarma Ekibi: Deprem bölgesi burasy my? Felaketzede: Yok canym de?il ![]() ![]() Levent: Leyla uyuyor musun? Leyla: Evet sen? Levent: Ben de Torun: Anneanne annemi sen mi do?urdun? Anneanne: Olur mu yavrum ![]() Nazik Çaycy: Bir çay daha almayy dü?ünür müydünüz bayan? Bayan: Önce avukatyma dany?mam lazym çaycy bey |
![]() |
![]() |
|