![]() |
Kar?ylykly Mektupla?ma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kar?ylykly Mektupla?mamektu 1 Sevgili hakkus, mektubunu aldim ![]() gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarim o denli üzücüydü ![]() demek askere gittiginden beri çavusun size özellikle de sana yapmadigi kalmamis ![]() "suçum olsa yanmam" diyorsun ![]() sana inaniyorum dostum ![]() olur olmaz seni dövdügüne göre, yazdigin gibi o herif asker ocagina yakismayan sadistin teki ![]() sen sivilken agzina kötü söz almazdin ![]() adamin besiginden mezarina kadar nesi varsa sövdügüne göre gerçekten çok sinirlenmissin ![]() ama haklisin ![]() ben de olsam ondan nefret ederdim ![]() oysa hepiniz ayni vatanin evladisiniz ![]() neden ayirim yapip en agir isleri sana yaptiriyor ki??? ![]() ![]() senin gibi akli basinda, sorumluluklarinin bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmali ![]() zaten "adinin teki" demissin ![]() neyse hakkus, vatan borcu bu ![]() ![]() ![]() herseye,insanliktan uzak olan çavusuna bile, katlanip vazifeni yerine getirmelisin ![]() sen yine elinden geldigince iyi asker olmaya çalis ![]() beni de mektupsuz burakma ![]() mektuplari disardan yollamakla iyi ediyorsun ![]() çavus iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra ![]() özlemle gözlerinden öperim ![]() __dostun recai__ mektup 2 cevap; ulan recai iti, ben sana ne zaman mektup yazdim da o allahin belasi mektubu gönderdin?? mektuplarimizin okundugunu bildigin için bu adiligi yaptin di mi köpek?? senin yüzünden gül gibi çavusumun bana yapmadigi kalmadi ![]() tonla dayak ![]() bir hafta da hapis cezasi yedim çavus beni bölügün önüne çikarip "KARsINIZDA ORDUMUZUN EN sEREFSiZ ASKERi DURUYOR ![]() ![]() ne dediysem, senin nasil adi bir yaratik, mektubunun da o essek sakalarindan biri olduguna inandiramadim ![]() bir daha mektup falan yazma ![]() zaten, ilk izne gelisimde ellerini un ufak edecegim ![]() birkaç yil eline kalem alamayacaksin ![]() en kisa zamanda basina bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim __hakan__ mektup 3 cevap: merhaba hakkus, yaninda olamadigim,sorunlarini ve acilarini paylasamadigim için kahroluyorum ![]() mektuplarini okudukça içim kan agliyor ![]() manyak çavus iyice azdi ha ![]() vay sadist vay ![]() bir de adam bilip çavus yapmislar ![]() böylelerinin eline hiç yetki vermemeli ![]() sonra ne oldum delisi oluyorlar ![]() "sivil olsam yapacagimi bilirdim" diyorsun ![]() ama haklisin hakkus ![]() sinirlerine hakim ol ![]() askerlikte üste saygisizlik olmaz ![]() adama askerligi bitirtmezler vallahi ![]() uyma o hayvana dostum ![]() zor ama sayili günler gelir geçer ![]() buralar bildigin gibi eksikligini hep hissediyoruz ![]() en güzel günler seninle olsun ![]() __kardesin recai__ mektup 4 cevap: recai denen hayvan, lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oglum sen çildirdin mi? çavus fittirdi ![]() adamin bir agzima yapmadigi kaldi ![]() "yazmadim konutanim ![]() ![]() ah ulan essogluessek yaktin beni ![]() askerligim simdiden bir ay uzadi ![]() her gece tuttugum 8-5 nöbetleri, günde yalniz basima tam teçhizat 20km kosu, iki çuval ispanak ayiklamak imanimi gevretiyor ![]() yeter artik recai! ![]() sakanin çikacak suyu muyu kalmadi ![]() bu gidisle biraz zor ya, izne gelirsem kendine kaçacak delik ara ![]() tüm kemiklerini kiracagim ![]() allah belani versin ![]() ![]() ![]() __hakan__ mektup 5 cevap: hakkus'cugum, yooo, yazdiklarina inanamiyorum ![]() bu kadari da olmaz ama ![]() o serefsiz çavusun sana yaptiklarini insan yapmaz ![]() nedir bu essogluessegin sana çektirdigi? yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha iyi daha merhametli davranir ![]() bak hakkus, sakin benden gerçekleri saklama, yoksa görevden mi kaytariyorsun? eninde sonunda ikiniz de bu vatanin evladisiniz ![]() böyle yapmasi için ya kafadan sakat ya da soysuz olmali ne diyeyim hakkus? sabredeceksin ![]() allah sevdigi kuluna çektirirmis ![]() seni de seviyor olmali ki çavus gibi bir namussuzu basina bela diye salmis __candostun recai__ mektup 6 cevap: recai soysuzu stop! sayende askerligim bitmeyecek stop! ![]() ![]() firar ettim stop! ![]() ![]() seni parçalamaya geliyorum stop ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|