![]() |
Erkek Bir Günlü?üne Kadyn Olursa:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Bir Günlü?üne Kadyn Olursa:)))Adamin birisi bir gün hastalandi ![]() ![]() kaliyor, hiç ise gitmiyordu ![]() ![]() gidip, 8 uzun saat boyunca evim ve esimin rahati için çalisiyorum ![]() ![]() Ne olur, bir gün için benim yerime geçip, ne zor bir hayat yasadigimi görmesini sagla' ![]() Hikaye bu ya ![]() ![]() ![]() uyandi ![]() hazirladi, onlarin da kahvaltilarini hazirladi, yedirdi, beslenme çantalarini hazirladi, çocuklari okula götürdü, eve döndü ![]() Hemen evi toparladi, yikanacak bulasiklari ve çamasirlari halletti ![]() olanlari eline alip, telefon faturasini ödemek için Türk Telekom'a gidip siraya girdi ![]() ödedikten ve temizleyiciye ugradiktan sonra aksam yemegi için alisverise gitti ![]() Eli kolu dolu bir vaziyette eve döndü ![]() ![]() elektrik süpürgesi ile süpürdü ![]() ![]() ![]() geldiklerinden atlayacaklari keki pisirdi ![]() Çocuklari okuldan alma zamani gelmisti ![]() ![]() akil verdi ![]() sagladi, onlara süt ve kekten olusan aksamüstü yiyeceklerini verdi ![]() Bu arada, yikadigi çamasirlari ütülemesi gerekiyordu ![]() hazirlayacak kadar vakit kalmisti ![]() ![]() ![]() pirinci islatti ![]() ![]() yerlestiriyordu ![]() Aksam yemeginden sonra, önce esinin kahvesini pisirdi sonra masayi topladi ve bulasiklari halletti ![]() Esinin ve çocuklarin ertesi günü giyecegi kiyafetleri kontrol etti ![]() Bu arada çocuklarin yatma saati gelmisti ![]() ![]() Salona TV seyretmeye, biraz gazete okumaya dönmüstü ki, esi onu yatak odasina çagirdi ![]() adamcagiz bütün gün onlar için çok çalisip, yorulmustu ![]() ![]() da onun göreviydi ![]() Ertesi sabah, uyandiginda, hemen Allah'a yalvarmaya basladi ![]() bilmiyormusum ![]() ![]() halime döndür' ![]() Allah cevap verdi; 'Evet, dersini aldigini görüyorum, herseyi degistirecegim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasin, çünkü dün gece hamile kaldin ![]() |
![]() |
![]() |
|