![]() |
Ö?renci Mar?y :))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ö?renci Mar?y :)))))Korkma ,bu synyf toptan kalacak Synavlarda hep sana yardymcy olacak Birler ,ikiler karnede parlayacak Onlar senindir hocam ,senin eserindir ancak ![]() Çatma kurban olayym çehreni ey nazly baba Kahraman evladyna bir gül ne bu öfke bu ceza Olsun senin u?runa bu canym feda ![]() ![]() ![]() Haklydyr derslerden kalan ö?renci daima ![]() Ben ezelden beridir ZAYIF aldym zayyf alyrym Hangi hoca bana be? vermi? ?a?arym Ben her Gün zayyflarla yatyp kalkarym Yyrtarym karnemi aileme göstermem atarym Karnemin tamamyny sarmy?sa bütün birler Benim iman dolu hocalarym sonra bana ne derler ! Evdekiler her gün beni kötüleyip üzerler Bu zayyflar ne deyip üzerime yürürler Arkada? !Karneni zayyflara u?ratma sakyn Biraz çaly? bitsin bu Alyn yazyn Bundan sonra be? almak senin hakkyn Aly?yrsyn be?lere belki yaryn belki yaryndan da yakyn Aldy?yn birleri "not" diyerek geçme tany Dü?ün synyftaki onlarca be? alany Sen tembel ö?rencisin incitme yazyktyr babany Verme karneni babany verseler dünyalary Kim bu be?lerin u?runa olmaz ki feda Karneyi syksan fy?kyracak "bir" bir daha Söylemese , karnemdeki birleri hocalarym babama Etmese bir dolu karnemden beni herkesin yanynda Ruhumun hocalardan iste?i be? almaktyr emeli De?mesin yazylyma hocalaryn kyrmyzy kalemi Bu birler ki karnemin temeli Ebedi karnemin üstünde benim inlemeli O zaman annemle babam kyrarsa kafamy Her birimden dolayy yerim çehreme tokaty Fy?kyryr sicim gibi gözlerimden göz ya?lary Y?te o zaman hapis olurum çykamam dy?ary Yok ol artyk önümden ey ?anly karne Dönsün artyk karnemdeki bütün birler be?e Yer verme karnede artyk birlerle Hakkyndyr senin de sevinmek karnede Hakkyndyr!! |
![]() |
![]() |
|