Ayrylyp Bary?tyktan Sonra |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayrylyp Bary?tyktan Sonra- Benden sonra kaç ki?i oLdu hayatynda? - Seksen sekiz - Yuhh!! - Sana yuh - Senden sonra birini sevmedim de noolur noolur - Evet birini sevmedim seksen yedisini sevdim ama - Byrak dalga geçmeyi yaw - Banane sen ba?lattyn - Hatyrlyyor musun? - Beni nasyl terketti?ini mi? - Kyzym yaptyk bi e?eklik i?te vurma yüzümüze - Haklysyn - Nasyl haklyyym? - Baya?y haklysyn - Sen bana e?eksin mi demek istiyosun? - Hyy? ![]() - Çok de?i?mi?sin hiç demezdin böyle ?eyler sen bana - Töbe töbe ![]() - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben - Dur bekle bir dakika - Nooldu? - Küllahymy bulup getiricem de ![]() ![]() - Her?ey süper olacak! - Ondan sonra gökten üç elma dü?müüü? ![]() ![]() - Ne diyorsun sen yaw? ![]() - Ben de katkyda bulunayym dedim hikayeye - Beni istemiyorsan ?u kapydan çykyp giderim - Çykarken kapyyy kapatmayy unutma - Ne gibi? - So?uk gibi ![]() - KyLLyk de?il mi kapatmycam i?te - Yaw tamaam hadi kapyyy da ben kapatyrym ![]() ![]() - KyLLyk de?il mi gitmiyorum da i?te heh ![]() ![]() ![]() |
|
|
|