Ynadyna Seviyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ynadyna SeviyorumNe zaman aklyma gelsen bir acayip oluyorum Ynadyna Seviyorum Levent Kyrca’yy bile ben a?layarak izliyorum Bana de?er vermiyorsun sevmiyorsun biliyorum Kar?yly?y olmasa da inadyna seviyorum Dü?tü?üm bu karasevda dü?manymy bile üzdü Espri dolu bu adam birden mateme büründü Bendeki bu çöküntüyü Metin ?entürk de görürdü Sen oraly olmasan da inadyna seviyorum Yaky?ykly olmasam da Ciguli’den halliceyim Sen de Afrodit de?ilsin bu gerçe?i gör güzelim Malym mülküm olmasa da yüre?imle emrindeyim Gözün beni görmese de inadyna seviyorum Senin anlayy?syzly?yn Reha Muhtar’y da geçti Yçim yanyyor diyorum sanyyorsun ki çay içti Binlerce güzel içinden kalbim nasyl seni seçti Aklym buna ermese de inadyna seviyorum Ba?kalaryna zor de?il etrafyna ne?e saçmak Mehmet Ali Erbil gibi her gelene kucak açmak Bense beceremiyorum a?kyna olmu?um tutsak Her gün bin kyrbaç vursan da inadyna seviyorum Benim çekti?im çileyi Sibel Can bile çekmedi Köle Isaura bile bu kadar hor görülmedi Aynaly Tahir pes etti benim sabrym tükenmedi Ömür boyu beklesem de inadyna seviyorum Seni dü?üne dü?üne beynimi mahvedece?im Ebru Günde? gibi birgün yerlere serilece?im Biliyorum ben bu a?kyn hayryny görmeyece?im Bir sonumuz olmasa da inadyna seviyorum ![]() |
|
|
|