|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çıldırtan, diyaloglar, güldüren, okurken, yaarken |
Okurken Güldüren Ya?arken Çyldyrtan Diyaloglar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okurken Güldüren Ya?arken Çyldyrtan Diyaloglar- anne bu ne ? - buzdolaby yavrum ![]() - neden ? **** -anne balyklar su içer mi ? **** -eni?te bu ne? -çakmak (1 dakka sonra) -eni?te bu ne? -çakmak ![]() ![]() ![]() -eni?te bu ne? -çakmak bahadyr ![]() ![]() ![]() -eni?te bu ne? -gazoz kapa?y -olur mu o çakmak! **** -balyklar terler mi ? **** -anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar my? **** -o?lum çyk yukary babaannenden biraz yeni bahar iste ![]() ![]() (karde? küçüktür daha 4 ya? civary, merdivenlerin yarysynda döner ve ![]() )-anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) o?lum eski bahar diye bir?ey yok sadece yeni bahar vardyr -niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardyr hem olmasaydy niye yeni bahar desinler ki? -öyle demi?ler i?te o?lum, o bir baharat -nasyl yani? ?imdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bitti mi? -(anne delirme noktasyna varmak üzereyken) o?lummmm çyk yukary babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk **** -pirincin üzerinde neden çizgi var? **** -kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -olmazsin kizim -peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? **** -anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? ne zaman benim de imzam olucak? **** -baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -kahverengi yavrum ![]() -peki baba, kahve ne renk? - ![]() ![]() ![]() ?!**** -bunu kyryyym my? -hayyr ![]() -bunu kyryyym my? -hayyr ![]() -bunu kyryyym my? -hayyr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -bunu kyryyym my? -kyr allahyn cezasy kyr ![]() -neden? **** -teyze bu ne? -uçak -o uçak de?il bi kere, helikopter! - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **** hamile bi kadyna: sen çocu?unu niye yedin? **** -anne ben babamy my daha çok seviyorum seni mi ? **** -ablaah ![]() insanlar niye evleniyo da, hayvanlar çiftle?iyo?**** -anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! -cekiyorum ama niye uzamiyo? **** -baba -efendim kyzym (geliyor du bakalym) -ak?am olunca biz uyuyoruz ya -eee? -sabah kalkaca?ymyzy nerden biliyouz? -!!? |
|
|
|