Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
masum, ytiraf

Masum Ytiraf :D

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Masum Ytiraf :D

Ünlü di? hekimi sam ve e?i 50 evlilik yyldönümlerni kutluyorlardy
Sam birden e?ine bir soru sordu:
- "Sevgilim, bu elli yyl içinde beni hiç aldattyn my?"
- "O da nerden çykty?" diye sinirlendi e?i, "cevaby ö?renmek istemezsin herhalde" dedi
"Ysterim" dedi Sam "Lütfen anlat"
- "Madem ö?renmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattym" diye cevap verdi e?i
"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam
"Ylki" diye anlatmaya ba?lady e?i "hani sen 30 ya?yndaydyn ve kendi klini?ni kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmyyordu Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir ?ey sormadan tüm ka?ytlary imzalady ve sen en modern aletlerle klini?ini açabildin"
- "Canym benim Benim için kendini feda ettin demek Benim sevgili karycy?ym" dedi Sam "Peki ikincisi?"
- "Hani 50 ya?ynda kalp krizi geçirmi?tin ya, kritik bir by-pass ameliyaty olman gerekyyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu Her an ölebilirdin Dr Halery onca yoldan kalkty geldi, ameliyatyny yapty Sen hayata döndün" dedi e?i
- "Ah benim sevgili karym Hayatymy kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldaty?yn?"
- "Hatyrlyyor musun, yyllar önce di? hekimleri odasy ba?kany olmak istemi?tin de 247 oy eksikti'

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com