Masum Ytiraf :D |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masum Ytiraf :DÜnlü di? hekimi sam ve e?i 50 evlilik yyldönümlerni kutluyorlardy![]() Sam birden e?ine bir soru sordu: - "Sevgilim, bu elli yyl içinde beni hiç aldattyn my?" - "O da nerden çykty?" diye sinirlendi e?i, "cevaby ö?renmek istemezsin herhalde" dedi "Ysterim" dedi Sam "Lütfen anlat " - "Madem ö?renmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattym" diye cevap verdi e?i "Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam "Ylki" diye anlatmaya ba?lady e?i "hani sen 30 ya?yndaydyn ve kendi klini?ni kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmyyordu Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir ?ey sormadan tüm ka?ytlary imzalady ve sen en modern aletlerle klini?ini açabildin![]() ![]() " - "Canym benim Benim için kendini feda ettin demek Benim sevgili karycy?ym" dedi Sam "Peki ikincisi?" - "Hani 50 ya?ynda kalp krizi geçirmi?tin ya, kritik bir by-pass ameliyaty olman gerekyyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu Her an ölebilirdin Dr Halery onca yoldan kalkty geldi, ameliyatyny yapty Sen hayata döndün" dedi e?i - "Ah benim sevgili karym Hayatymy kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldaty?yn?" - "Hatyrlyyor musun, yyllar önce di? hekimleri odasy ba?kany olmak istemi?tin de 247 oy eksikti ![]() ![]() ' |
|
|
|