![]() |
Evli Çiftler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evli ÇiftlerBeni seviyor musun? - Hayyr ?u anda gazete okuyorum - Ne beni sevmiyor musun - Ben öyle bir ?ey demedim - Hayyr dedin - Bak yine konu?ma ö?retiyorum diye kyzacaksyn - Ne konu?masy - Sen ?imdiki zaman kullanarak “beni seviyor musun” dedin - Eeeeee ne olmu? - ?imdiki zaman demek o anda yapylan i?le ilgili zamandyr ben gazete okurken seni nasyl seveyim - Biliyordum zaten ayny anda iki i? yapamayaca?yny - Ne ilgisi var ?imdi bunun gerzeklikle - Sana gerzek mi dedim - Yma ettin, iki i?i birarada yapamaz falan gibi laf ederek - Bunun gerzeklikle ne ilgisi var, fakat ho?uma gitti sen iki i?i birarada yapamazsyn - Sen de do?ru cümle kur - Beni gazete okumady?yn, ya da gazeteni bitirdi?in zaman sevme ihtimalin var my - Sevmekten kastyn ne - Sen adamy çatlatyrsyn - Çatlamak isteyene ben bir?ey yapamam, sevmekten kastyn ne onu söyle, bir çok sevme ?ekli var - Ne gibi - A?kla sevmek,sevgiyle sevmek,?ehvetle sevmek vs ![]() ![]() ![]() - Gazeteni bitirdikten sonra beni a?kla sevme ihtimalin var my - Nasyl a?kla - Onun da my çe?itleri var - Tabii, sevgili a?ky,ilahi a?k, kar?ylyksyz a?k vs ![]() ![]() ![]() - Gazeteni okumayy bitirdi?inde beni sevgili a?ky ile sevme ihtimalin var my, Allah Allah ben salak myyym yahu basit bir soru nereye geldi ![]() - Peki nasyl istersen, bana bir su verir misin - Nasyl su istiyorsun - Bayaaa - Biz de bayaa su yok - Canym saçmalama - Ne saçmalamasy,önce bir bardak my,bir ?i?e mi,bir ma?rapa my su istiyorsun onu söyle - Bana bir bardak su verir misin - Nasyl bardak - Ne demek nasyl bardak - Olur mu canym, kristal bardak var, adi cam bardak var, bira barda?y var - Bana bir adi cam bardak su verir misin,mahsus yapyyorsun di mi - Niye mahsus yapayym - Deminkinin intikamy bu galiba - Demin ne oldu - Beni seviyor musun diye sormu?tun ya - Ne zaman - Demin - Demin ne demek,kaç zaman önce anlamyna geliyor - ……………… ![]() - Niye sustun - Dü?ünüyorum - Ne dü?ünüyorsun - Evlili?imiz niye bu hale geldi - Ne hali - Yalyn hali de?il tabii - Niye gelmi? - Senin espri yetene?inin olmamasy nedeniyle - Sen de var my - Herkes çok esprili oldu?umu söylüyor, geçen gün Selma - Selma kim,o ?yllyk yardymcyn my - O ?yllyk de?il - ?yllyk de?il de ne sana göz süzüp gerdan kyvyryyor benim önümde - Kadyn güzel giyinip havaly görünüyor diye kyskanyyorsun - Ben kötü mü giyiniyorum - Öyle demedim - Ne dedin ya - Off be yeter - Off be yeter di mi - Yeter tabii ne istiyorsun gecenin bu vakti - Bunca yyllyk evliyiz bana birkez sevdi?ini söylemedin - Söylemek ?art my - Ne yani sessiz film oynar gibi hareketlerini mi takip edece?im, söylemesen nasyl anla?ylyr - Ben senin kocanym tabii ki seni sevece?im - Nasyl yani mecbursun diye mi - ………………… ![]() ![]() - Yine sustun, hep susarsyn zaten,bir de cump yatak, ne konu?ursun, ne bir fikir söylersin - …………………… - Bir ba?kasy varsa hayatynda söyle zorluk çykarmam - ………… - Naci - ………………… ![]() ![]() - Naci, Naci diyorum - Babam uyumu? anne ba?yrma ![]() |
![]() |
![]() |
|