Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çorba, gümü, kasesi

Gümü? Çorba Kasesi

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gümü? Çorba Kasesi

mehmet ile handan ö?renci olup ayny evi payla?maktadylar birgün handan ile mehmet , mehmet'in annesini yeme?e ça?yryrlar Yemek süresince mehmet'in annesi handany uzun uzun süzer Aslynda handanyn güzel ve alymly bir kyz oldugunu, acaba aralarynda ev arkada?ly?yndan daha ileri bir boyutta bir ili?kinin olup olmady?yny merak eder Handan mehmet'in annesinin aklyny oku?casyna derki; ne dü?ündü?ünüzü biliyorum emin olki sadece ev arkada?yyyz ötesi yok der Yemekten sonra anne evine döner aradan birkaç gün geçtikten sonra handan mehmete annen yeme?e geldi?i günden beri gümü? çorba kasesini bulamyyorum mehmet' handana; annemin almy? olabilece?ini tahmin etmiyorum ama yinede kendisine bir sorayym der

Anne gümü? çorba kasesini sen aldyn demiyorum, ama almadynda demiyorum gerçek ?u ki sen yeme?e geldi?inden beri gümü? çorba kasesi kayyp der

Annesi cevaben; sevgili o?lum handanla yatyyorsun demiyorum, yatmyyorsunda demiyorum Konu ?u ki handan kendi yata?ynda yatyyor olsaydy gümü? çorba kasesini çoktan bulmu? olurdu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com