![]() |
İtfaiyeye Gelen Komik Telefonlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtfaiyeye Gelen Komik Telefonlar...![]() Abi ben uyuyamıyorum masal anlatsana" diyen de var, saati soran da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konya İtfaiyesi'ne babasından çikolata isteyenden, masal dinlemek isteyene kadar çok sayıda ilginç telefon geliyor ![]() Konya'da itfaiyeye 2008 yılında gelen yaklaşık 160 bin telefondan 150 bininin amaç dışı olduğu, arayanların ''masal dinlemek''ten ''saatin kaç olduğunu sormak'' gibi yangınla ilgisi olmayan konularda taleplerde bulunduğu bildirildi ![]() ''BAŞIM DÖNÜYOR, NE YAPMALIYIM'' Ses kayıt cihazının kayıt altına aldığı itfaiyeyi arayan kişi ile görevliler arasında geçen konuşmalardan bazıları şöyle: -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Alo Ağabey ![]() -Görevli: Buyurun -Arayan kişi: Ben uyuyamıyorum ![]() ![]() -Görevli: Ayran yap ![]() ![]() -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ![]() -İtfaiye: Tabi ki 04:40 -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Başım dönüyor ![]() -Görevli: Hap iç, daha sonra yat ![]() -Görevli: Buyurun itfaiye ![]() -Arayan kişi: Nasılsın ağabey? -Görevli: İyiyim ya sen? -Arayan kişi: Nasıl gidiyor? -Görevli: İyi vallahi yangın ihbarı gelirse gideceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() -Görevli: Alo İtfaiye ![]() -Arayan kişi: Alo baba bana dondurma getir ![]() -Görevli: Ben baban değilim ![]() ![]() -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Yol tozlanıyor burayı sular mısınız? -Görevli: Ekipler yangına gitti, geldiklerinde göndereyim ![]() -Arayan kişi: Ya, daha öncede öyle dediniz göndermediniz ![]() -Görevli: Yangın mı önemli, toz mu? -Arayan kişi: Toz önemli ![]() |
![]() |
![]() |
|