![]() |
Evinden Kaçan Kızın Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evinden Kaçan Kızın MektubuAnam güzel anam garip anam ![]() Sarıkız''ı marıkız''ı heç sormuyom zira zerre gadder umrumda değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ay gızım bal gızım eşek gızım ![]() ![]() ![]() Sarıkız''ı sormuyon amma Sarıkız seni soruyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada bi dizi var şaşırınca böyle yapıyor başroldeki adamYakında tanışmayı hayal ediyorum onunla ![]() ![]() ![]() ![]() Yelojlar Kraliçesi halası kılıklı kızım benim Sen şimdi meyşur olacam derken vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anaların en vicdansızı teneşirlere gelesicesi ![]() ![]() ![]() Abim olacak o davardan haber alabiliyon mu? Alaman zira bir tanesi anası yaşında bir kadınla yaşamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailenin kanayan yaraları ![]() ![]() ![]() Abilerini de ayarttın sonunda haa! Hakkımı helal edersem şerrrefsizim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh anam benim saf anam ![]() ![]() ![]() Sana ne zamandır yazamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyyy anam oyyy ![]() ![]() ![]() Meğer yıllarca koynumda bir değil dört yılan beslemişim oyyy! Hepiniz hayın çıktınız ![]() İstanbul''a gelme kararına pek sevindik ana ![]() Bir sen eksiktin zaten burada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|