![]() |
Yeni Nesil Tecavüz!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Nesil Tecavüz!!Belgrad Ormanlarında bir akşam üstü ![]() ![]() ![]() - Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin? -Yok nasihat edicem ![]() ![]() -Eminsin yani ![]() -Tabii eminim,artık tecavüz etmek suç bile değil güzelim ![]() kalıyor, sen yırtıyorsun ![]() -Demek yırtıyorsun? O zaman gel yırt bakalım ![]() ![]() ![]() -Ne diyon sen bacım? -Bu ayakkabıları da parçalayabilir myiim? Bıktım kaç senedir giymekten ![]() -Ohoooo ![]() ![]() -Evet ben biraz fazla konuşurum ![]() ![]() ![]() gıcırdatırım, sonra söylemedin deme ![]() -Anlaşıldı, sen beni lafa tutup kaçmayı planlıyon ama yemezler ![]() -Kim kaçacak? Ben mi ? Bence birazdan sen kaçıcan, müstakbel kocacığım ![]() Önce şunu söyliyim, bizde nişanıda düğünüde erkek tarafı yapar bilesin ![]() Nişanda 3 burma bilezik,bir altın saat,5 metrede altın kordon -Ohaaaaa -Bence oha joker hakkını hemen kullanma ![]() ![]() -Ne düğünü ya? -Aaaa düğünsüz hayatta evlenmem ![]() ![]() ![]() ![]() -Ablanlarmı ? -Evet bizde adetler böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yeteeeeerrrrrrr ![]() mi bana tecavüz ediyon karıştırdım ha!! Ne bu be ? -Valla canın isterse kocacığım ![]() -Ne kocası be? -Tecavüz edicen ya o bakımdan -Tövbe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|