![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriÖncelikle belirteyim bu yazıyı internetten alıntı yaptım, gülmece olsun diye atıyorum buraya, yoksa şey değil yani ![]() Olayı aşama aşama atıyorum ![]() * * * * * * * * * * Kız Tavlama Teknikleri Bence yolda gördüğünüz bir kızı tavlamanın her hangi bir yolu yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kızı tavlamak için mutlaka bir muhabbet ortamına ihtiyacınız var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse,burada kendinize olan güveniniz çok ama çok önemli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha öncede söylediğimiz gibi kızlar asla tek başlarına bir yere gitmezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızla tanıştınız yakınlaşma bir sonraki konu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu klüplere üye olarak oradaki ortama girebilir ve girdiğiniz ortamda istemediğiniz kadar çok kızla tanışabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bunların yanı sıra ben size kendi bölümünüzdeki gruplaşmaya dahil olarak oradan kız tavlamanızı öneririm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama Tekniklerikarizma yapma KIZLARIN GENEL PSIKOLOJISI Bir kere sunu kesinlikle ama kesinlikle aklinizdan çikarmayin: kizlar her daim dokunsan aglayacak gibi yasar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NASIL KARIZMA YAPILIR Kızların en zayıf noktalarından biri psikoloji ve felsefedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları duyan kızın eve gidince sizi düşünmekten başka hiçbir çaresi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriŞİMDİ GELELİM KIZLARIN BEYNİNİ OKUMA YÖNTEMLERİNE Bir kere şunu asla ama asla unutmayın:dünyadaki hiçbir varlık beyin okuyamaz ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi tavlamak istediğiniz kızın sıkkın olduğu bir zamanda yanına gidin ve "Sıkkın gözüküyorsun,hayırdır" diyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi aklınızdan çıkarmamanız gereken diğer konuya gelelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın size en baba beyin okuma(!) yöntemleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dikkat edin kız size bunları söylerken yüzünüze bakmaktan şiddetle çekinir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi soğukkanlılığınızdan hiç taviz vermeyerek "Ailenle aran nasıl" diye sorun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet işte başardınız ![]() ![]() Şimdi de bu izlenimi daha da güçlendirmek için şu cümleyi kurun"Bak ben her zaman yanındayım,bi sorunun olduğunda bana gel hem dostlar bugünler içindir,senin için elimden ne geliyosa yaparım " diyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriÇIKMA TEKLİFİ Bu kadar bilgiyi almış olmanız kızın sizinle çıkması için yeterli değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kere en başta bilmeniz gereken şey kızların daima sürü halinde dolaşan yaratıklar olduklarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce kızın yanına gidin,her zamanki klasik muhabbetinizi yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen ikinci kuralımızı uygulamaya sok ve başla uydurmaya:"Ahmet'e bugünlerde n’oluyor anlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten kızda biliyor o sırada sizin ne söyleyeceğinizi ama saflıklarından kaynaklanan bir şey olsa gerek bunu mutlaka sizin söylemeniz gerektiğini düşünürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkimizin de çok mutlu olacağından eminim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızlar bu lafı dediğimiz gibi sadece çıkmak istedikleri erkeklere söylerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriİKNA ETME Öncelikle kıza mutlak jestlerde bulunun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabiki bunuda biliyoruz ama onu da kendi zevkinize göre yapın artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu iş için uygulanabilecek bir diğer yöntemse sürekli kızın yanında "Düşünen adam" tribi yapmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriİLK BULUŞMA Sakın kızla ilk buluşmanızda yemeğe gitmeye kalkmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriCafe ortamı Tüm bunları uyguladıktan sonra olayın pis kısmına gelmiş bulunuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O makinaya 5 dakika sonra basıp kahveni fincana koyarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siparişinizi verdiniz,sıra geldi konuşulacak konulara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızla ilk buluşmanızda aşağıdakine benzer bir konuşma yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Bunu uydurabilme kabiliyetinize göre arttırın ![]() CAFE ÇIKIŞI Evet cafeden çıktınız ama kızın eve gitmesine daha çok var ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi bu sırada yürürken kesinlikle ana caddeleri seçmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızların el ele tutuşmaktan çok fazla zevk aldıklarından ve hatta bundan tahrik bile olabildikleri tarafsızca yapılan bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse artık eve gitme vakti geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriKültür sanat Bu bölümümüzde ise kıza yavşarken kullanacağınız yöntemlerden ve gideceğiniz cafe ve sinemalardan bahsederek sizleri bilgilendireceğiz ![]() ![]() Yakında açacağım Cafeler bölümü ile eeehh işte adı üstünde gezdiğimiz gördüğümüz ve kızla gidebileceğiniz cafelerin yorumları sizlerle paylaşacam ![]() ![]() ![]() Kızla çıkıyosunuz diye eve gideceksiniz diye bi kaide yok! Olayı garantilemeniz lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada hala yapmadıysanız hemen şimdi Ctrl+D tuşlarına basarak siteyi sık kullanılanlara eklemenizde fayda var |
![]() |
![]() |
![]() |
Kız Tavlama Teknikleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız Tavlama TeknikleriALDATMA Şimdi belki size garip gelebilir ama bi kız tavladıysanız gerisi kolay demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim yüzümden ölmesine izin veremezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok yakalayan eski sevgilinizse ona da " Ya aşkım saçmalama lütfen , valla alakam bile yok , o kız bana aşık, ben ona arkadaşça yaklaşıyodum ama o yanlış anlayıp herkeze biz çıkıyoz demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olayın sakat noktalarından biri ise bu iki kızın birbirleri ile konuşabilmeleri ihtimalidir ![]() |
![]() |
![]() |
|