Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eyvah, hamile, kızım

Eyvah Kızım Hamile:))

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eyvah Kızım Hamile:))

18 yasindaki kız annesine :
- sanırım hamileyim der
Annesi çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kızın gerçektende hamile olduğunu gösterir
Anne çıldırmıştır bağırır çağırır ve 'bunu yapan hangi domuz bilmek istiyorum' der
Kız telefon açar ve yarım saat içinde bir Ferrari evin önünde durur
içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde manyak yakışıklı biri iner ve kapıdan içeri girer

Anne baba ve kızla beraber otururlar Adam:
-Kızınız durumu anlattı kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem ancak tüm sorumluluğu alıyorum der

Eğer çocuk kız olursa annesine bir ev bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı,

Eğer erkek olursa, birkaç fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap

Eğer ikiz olursa, her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve birer fabrika vereceğim' der

Ancak düşük olursaaaa

O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar ve:

-'O zaman tekrar denersiniz evladım' der

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com