|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aynı, gün, günlüğe, karıkocanın, yazdıkları |
![]() |
Bir Karı-Kocanın Aynı Gün Günlüğe Yazdıkları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Karı-Kocanın Aynı Gün Günlüğe YazdıklarıBir karı-kocanın aynı gün günlüğe yazdıkları ![]() ![]() ![]() ![]() Kadının Günlüğüne yazdıkları: Bugün üç yıl bitti ![]() Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum ![]() Tanrım, onu ne kadar seviyorum ![]() Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var ![]() Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin ![]() ![]() Pişti, demleniyor ![]() Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim ![]() Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız ![]() ![]() ![]() Eve geldi sonunda ![]() Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki ![]() Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı ![]() Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi ![]() Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş ![]() Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor ![]() Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'diye sordum ![]() Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu ![]() ![]() 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi ![]() O gürül gürül yanan aşkın bukadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu ![]() Bugün aramızda iletişimkopukluğu başladı bile ![]() Belki de kilo alıyorum ![]() Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum ![]() ![]() ![]() ![]() Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan ![]() Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanrım, ölmek istiyorum ![]() Kendimi son kez onun kollarına attım ![]() Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım Kocanın günlüğüne yazdıkları Öff beeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|