![]() |
Ferrarisini Satan Adamdan Bilge Mi Olur? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferrarisini Satan Adamdan Bilge Mi Olur?- Konuşacaksın arkadaş doğru bildiğini savunacaksın ![]() — Ağzımı bile açmam, şimdiye kadar konuştum da ne oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — Değiştin sen kardeşim değiştin ![]() ![]() — Filmin sonunda Cesur yüreğin kafasını kesmediler mi oğlum? Arkadaşları da seyretmedi mi? Yüreğinin götürdüğü yere giden dönüp dolaşıp kürkçü dükkânına dönmedi mi? Yok Aborjinler telepati kuruyormuş da, yok kırık bacak bir gecede iyileşiyormuş ![]() ![]() ![]() — Yenildin demek, pes ettin sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — Yerim aslanını da geyiğini de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne demiş büyük üstat Niche? Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsun, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin ![]() ![]() ![]() —Arkadaş adam böyle demişte ne demeye yatırmışlar akıl hastanesine, Uçmayı mı becerememiş? Kı ![]() ![]() ![]() — Baydın bu gün beni, golf oynamaya gidiyorum ![]() - Ferrarisini satan adamdan bilge mi olur lan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|