![]() |
Nihat Doğan Replikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nihat Doğan ReplikleriNihat Doğan Replikleri Nihat Doğan olmak ; serçe parmağının ötmesini beklemektir ![]() ![]() ![]() Nihat Doğan olmak cep telefonu alıp , cebinden hiç çıkarmamaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Nihat Doğan olmak, ucaga bindiginde yanındaki yolcuya nereye gidiyorsunuz diye sormaktır ![]() ![]() Nihat Doğan Olmak ; 1 Ocak Yılbaşına denk geliyor bak şu şansa demektir ![]() ![]() Nihat Doğan olabilmek ; kuru saçlar içindir yazan şampuanı saçını ıslatmadan kullanmaktır ![]() ![]() Nihat Doğan olmak ; Galatasaray maçında Fenerbahçe forması giyip Beşiktaş bayrağı sallayıp en büyük Trabzonspor diye bağırmaktır ![]() ![]() Nihat Doğan olmak; çarpışan arabaya binince kendisine çarpanları trafik polisine ihbar etmektir ![]() ![]() Nihat Doğan olmak: tavuk göğsünü müşteriye sütyenle servis etmektir ![]() ![]() Geçenlerde Balıkesire gittim ilginç olan şuydu ; hiç esir balık yoktu ![]() ![]() Nihat Doğan olmak bilgisayar faresini fare zehriyle öldürmeye çalışmaktır ![]() ![]() Nihat Doğan olmak sinemada hamilelere yer verip filmi ayakta izlemektir ![]() ![]() Geçen gün redbull aldım tadı çok güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() Nihat Doğan olmak ateşli sohbet için 110 u aramaktır ![]() ![]() Nihat Doğan olmak ; ateistlerin toplantısına katılıp Allahınız yokmu lan sizin demektir ![]() ![]() Nihat Doğan olmak kalorifer peteğine arı koyup bal yapmasını beklemektir ![]() ![]() Nihat Doğan olmak: içki içtikten sonra aynanın karşısına geçip "hani kafam güzel olacaktı hala tipsizim" diye bağırmaktır ![]() ![]() Nihat Doğan olmak ; lokantadaki garson aranıyor yazısına garson kaybolmuş diye üzülmektir ![]() ![]() Nihat Doğana sormuşlar; küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsunuz? Nihat Doğan ; sobanın yerini tutamaz demiş ![]() ![]() Nihat Doğan olmak canlı para yarışmasına katılı paranın kalbi atmıyo diye stüdyoyu terketmektir ! ![]() N ![]() ![]() ![]() İnanırmısınız gözümü kapatınca önümü göremiyorum ![]() ![]() Nihat Doğan olmak; hazırladığı kopyayı doğru mu diye öğretmenine göstermektir ![]() ![]() Nihat Doğan olmak uçaktayken müsait yerde inebilirmiyim demektir ![]() ![]() Nihat Doğan olmak demek 300 kişilik fatura kuyruğunda bekleyip sıra kendine geldiğinde faturayı evde unuttuğunu hatırlamaktır ![]() ![]() Nihat doğan olmak: 0:0 biten maçın ilk yarısı kaç kaç bitti demektir ![]() ![]() Nihat Doğan olmak küçükken sıpaydım şimdi sıpaydırmen oldum diyebilmektir ![]() ![]() Nihat Doğan ; Alkolle sigaraya ayrı ayrı para ödemeyin ![]() ![]() ![]() Nihat Doğana Sormuşlar neden nsanları uyandırırken su dökeriz ![]() ![]() ![]() Geçenlerde Batman'ı izledim anladığım kadarıyla olay Batmanda geçiyor ![]() ![]() Nihat Doğan olmak : Nimet Çubukçuyla dalga geçen öğrencilere "NİMETLE ŞAKA OLMAZ" diyebilmektir ![]() ![]() Nihat Doğan olmak tavşan kanı çay içerken hani bunda hiç kan yok diyebilmektir ![]() ![]() Arkadaşım inanırmısın geçenlerde ''Ateşiniz var mı?" diye soran doktora, "Bi dakka olcaktı ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen gün ayakkabıcıya gittim ![]() ![]() ![]() İnanırmısın hafta içi okul kalabalık oluyor diye hafta sonu gidiyorum ![]() ![]() Geçenlerde Karadenize gitmiştim çok şaşırdım deniz masmaviydi ![]() ![]() Nihat Doğan olmak süt mısır yerken bunun içinde hiç süt yok demektir ![]() ![]() Nihat Doğan gece yataktan düşmüş, kalkmış tekrar yatmış yine düşmüş demiş ki: iyi ki az önce yerden kalkmışım yoksa üstüme düşecektim ![]() ![]() Geçen gün yolda yürüyodum, inanırmısın yerde bozuk para gördüm ama bozuktur diye almadım ![]() ![]() N ![]() ![]() ![]() Balıklı göle gittim ![]() ![]() ![]() Nihat Doğan olmak ; "Gözün AYDIN, Kulakların ANTALYA" esprisine kahkahalarla gülmektir ![]() ![]() Haftasonu halı saha maçına gittim ![]() ![]() ![]() Nihat Doğan olmak , el arabasına KASKO yaptırmaya çalışmaktır ![]() ![]() Nihat Doğan olmak, pizzacının sorduğu 'pizzayı 6ya mı böleyim 8e mi' sorusuna, '6ya böl 8i bitiremem' diyebilmektir ![]() ![]() Türk Hava Yollarını kazıkladım ![]() ![]() ![]() ![]() Nihat Doğan olmak yeni bir şey aldığı zaman "güle güle kullan" denildiğinde onu kahkaha atarak kullanmaktır ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|