Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğan, nihat, replikleri

Nihat Doğan Replikleri

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nihat Doğan Replikleri

Nihat Doğan Replikleri

Nihat Doğan olmak ; serçe parmağının ötmesini beklemektir

Nihat Doğan olmak cep telefonu alıp , cebinden hiç çıkarmamaktır

Nihat Doğan olmak, ucaga bindiginde yanındaki yolcuya nereye gidiyorsunuz diye sormaktır

Nihat Doğan Olmak ; 1 Ocak Yılbaşına denk geliyor bak şu şansa demektir

Nihat Doğan olabilmek ; kuru saçlar içindir yazan şampuanı saçını ıslatmadan kullanmaktır

Nihat Doğan olmak ; Galatasaray maçında Fenerbahçe forması giyip Beşiktaş bayrağı sallayıp en büyük Trabzonspor diye bağırmaktır

Nihat Doğan olmak; çarpışan arabaya binince kendisine çarpanları trafik polisine ihbar etmektir

Nihat Doğan olmak: tavuk göğsünü müşteriye sütyenle servis etmektir

Geçenlerde Balıkesire gittim ilginç olan şuydu ; hiç esir balık yoktu

Nihat Doğan olmak bilgisayar faresini fare zehriyle öldürmeye çalışmaktır

Nihat Doğan olmak sinemada hamilelere yer verip filmi ayakta izlemektir

Geçen gün redbull aldım tadı çok güzeldi İnanır mısın kanatlandırdığı falan yok Anladım ki reklam amaçlı bir yalan uydurmuşlar

Nihat Doğan olmak ateşli sohbet için 110 u aramaktır

Nihat Doğan olmak ; ateistlerin toplantısına katılıp Allahınız yokmu lan sizin demektir

Nihat Doğan olmak kalorifer peteğine arı koyup bal yapmasını beklemektir

Nihat Doğan olmak: içki içtikten sonra aynanın karşısına geçip "hani kafam güzel olacaktı hala tipsizim" diye bağırmaktır

Nihat Doğan olmak ; lokantadaki garson aranıyor yazısına garson kaybolmuş diye üzülmektir

Nihat Doğana sormuşlar; küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsunuz? Nihat Doğan ; sobanın yerini tutamaz demiş

Nihat Doğan olmak canlı para yarışmasına katılı paranın kalbi atmıyo diye stüdyoyu terketmektir !

ND: İnanır mısın arkadaş, geçen gün Kristal kola aldım üzerinde "Güvenle içiniz" yazıyordu, Güven'i bekledim ama gelmedi, ben de kolayı içemedim

İnanırmısınız gözümü kapatınca önümü göremiyorum

Nihat Doğan olmak; hazırladığı kopyayı doğru mu diye öğretmenine göstermektir

Nihat Doğan olmak uçaktayken müsait yerde inebilirmiyim demektir

Nihat Doğan olmak demek 300 kişilik fatura kuyruğunda bekleyip sıra kendine geldiğinde faturayı evde unuttuğunu hatırlamaktır

Nihat doğan olmak: 0:0 biten maçın ilk yarısı kaç kaç bitti demektir

Nihat Doğan olmak küçükken sıpaydım şimdi sıpaydırmen oldum diyebilmektir

Nihat Doğan ; Alkolle sigaraya ayrı ayrı para ödemeyin Tütün kolanyası için

Nihat Doğana Sormuşlar neden nsanları uyandırırken su dökeriz Nihat Doğan : Çünkü suyun kaldırma kuvveti var

Geçenlerde Batman'ı izledim anladığım kadarıyla olay Batmanda geçiyor

Nihat Doğan olmak : Nimet Çubukçuyla dalga geçen öğrencilere "NİMETLE ŞAKA OLMAZ" diyebilmektir

Nihat Doğan olmak tavşan kanı çay içerken hani bunda hiç kan yok diyebilmektir

Arkadaşım inanırmısın geçenlerde ''Ateşiniz var mı?" diye soran doktora, "Bi dakka olcaktı" diyip çakmak verdim Doktor istifa etmiş bu olaydan sonra çok üzüldüm

Geçen gün ayakkabıcıya gittim Sıkıyosa alma dedi, bende korktum aldım

İnanırmısın hafta içi okul kalabalık oluyor diye hafta sonu gidiyorum

Geçenlerde Karadenize gitmiştim çok şaşırdım deniz masmaviydi

Nihat Doğan olmak süt mısır yerken bunun içinde hiç süt yok demektir

Nihat Doğan gece yataktan düşmüş, kalkmış tekrar yatmış yine düşmüş demiş ki: iyi ki az önce yerden kalkmışım yoksa üstüme düşecektim

Geçen gün yolda yürüyodum, inanırmısın yerde bozuk para gördüm ama bozuktur diye almadım

ND olmak ; saatler geri alındığında saati aldığı yere iade etmektir

Balıklı göle gittim Helal olsun valla tüm balıklar yüzmeyi öğrenmiş

Nihat Doğan olmak ; "Gözün AYDIN, Kulakların ANTALYA" esprisine kahkahalarla gülmektir

Haftasonu halı saha maçına gittim İnanırmısınız yerde hiç halı yoktu

Nihat Doğan olmak , el arabasına KASKO yaptırmaya çalışmaktır

Nihat Doğan olmak, pizzacının sorduğu 'pizzayı 6ya mı böleyim 8e mi' sorusuna, '6ya böl 8i bitiremem' diyebilmektir

Türk Hava Yollarını kazıkladım Ankara'ya gidiş-dönüş bileti aldım Ankara'ya gittim ama geri dönmedim

Nihat Doğan olmak yeni bir şey aldığı zaman "güle güle kullan" denildiğinde onu kahkaha atarak kullanmaktır

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com