![]() |
İnşallah O Günleri Görürüz:))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnşallah O Günleri Görürüz:)))))![]() Bir gün Tayyip hakkı rahmetine kavuşur ![]() - Hoş geldin Tayyip evladım ![]() ![]() ![]() Tayyip heyecanlanır ve bu uygulamanın ne olduğunu sorar ![]() - Önce bir günlüğüne cehenneme gideceksin ![]() ![]() Tayyip kızgın bir şekilde; - Ama ben cennete gitmeliyim ![]() ![]() ![]() Bu lafın üzerine melekler kuralların kati olduğunu ve asla değiştirilemeyeceğini salık verirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben içki almayayım, teşekkür ederim ![]() ![]() Şeytan edalı bir gülüşle; - İç evladım ![]() ![]() ![]() ![]() Tayyip ikna olmuş ve içkisinden yudumlar alarak gününü hoş bir şekilde bitirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melkeler Tayyip"e sorarlar; - Evet evladım ![]() ![]() Tayyip; - Her iki yerde de güzel anlar yaşadım ![]() ![]() ![]() Melekler tayyip"in isteğini yerine getiriler ve gideceği kapıyı gösterirler ![]() ![]() ![]() ![]() - Burada bir hata olmalı ![]() ![]() Şeytan sinsi bir sırıtışla Tayyip"e döner ve der ki; - Kusura bakma evladım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|