![]() |
Yüzyılın Fıkrası Okumadan Geçmeyin :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın Fıkrası Okumadan Geçmeyin :))'Recep Bey burada mı?' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, görevi sona erince Konut'u boşaltmış ![]() Bir sabah yaşlı bir adam konutun kapısına gelip sormuş: - Recep Beyile görüşmek istiyorum ![]() Kapıdaki koruma polis memuru: - Recep Bey artık başbakan değil ve burada oturmuyor ![]() Yaşlı adam polise teşekkür eder ve ayrılır ![]() - Affedersiniz, acaba Recep Beyile görüşmem mümkün mü? Kapıdaki aynı polis : - Bakın efendim Recep Bey başbakan değil ![]() ![]() Yaşlı adam sesini çıkarmadan arkasını dönerek uzaklaşır ![]() Üçüncü gün, yine aynı yaşlı adam aynı taleple polis memuruna başvurunca ![]() ![]() ![]() Tepesi atan memur, adama çıkışarak 'Bakın efendim, bu üçüncü günkü gelişiniz' demiş: - Size konutun boş olduğunu ve Recep Bey'in artık başbakan olmadığını her seferinde söylüyorum ![]() Yaşlı adam 'Ne münasebet evladım? Bunamış gibi bir halim mi var yoksa?' deyip eklemiş: - Sadece söylediklerinizi tekrar tekrar duymaktan çok büyük zevk alıyorum ![]() Polis esas duruşa geçip selâm durarak: - Yarın görüşmek üzere efendim! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|