Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, çok, doktor, şişman, şöhretli

Çok Şöhretli Bir Doktor Ve Şişman Bir Adam

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Şöhretli Bir Doktor Ve Şişman Bir Adam

Şişman bir adam, çok şöhretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayıflamak istemesi

Doktor, bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine İlk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandığında, kan ter içinde Her gece aynı şey, bir haftanın sonunda bütün fazla kilolar atılmış durumda

Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve nasıl kilo verdiği soruluyor Arkadaşı anlatıyor, o da doğru doktorun çalıştığı hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi İlk gece, adam rüyasında bir sarayda! Ama etrafında onlarca iri yari zenci adam, tutarlarsa fena yapacaklar adamı

Bizim şişman önde, onlarca adam peşinde Başlıyor saray içinde bir koşuşturma Üçüncü gün sonunda adam zayıflıyor ama dayanamıyor ve telefon ediyor doktora

"Ya Doktor Bey, Neden arkadaşımla benim rüyalarım Faikli? O kızların peşinde koşarken ben irzima geçecek zencilerden kaçıp duruyorum"
Doktor biraz düşündükten sonra soruyor:

"Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye mi?"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com