Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıplak, kadın, resmi

Çıplak Kadın Resmi

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çıplak Kadın Resmi

İlkokul 5 sınıfta resim dersinde öğretmen "çocuklar konu serbest, hayvan resimleri çizin bakayım" dedi

10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı Öğretmen yanına geldi Resim kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu Çocuğun bu sinekten şikayetçi olduğunu zanneden öğretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç hareket etmedi Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin gerçek olmadığını fark etti Bu bir sinek resmiydi

öğretmen şaşkınlıkla sordu:

-Sen mi yaptın oğlum bu resmi?
- Evet öğretmenim
- Peki bir de at resmi yap bakayım

Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki,at, sanki kağıttan fırlayıp çıkacak O kadar canlı

Şaşıran öğretmen:

- Yavrum beni hemen babana götür Sen müthiş bir yeteneksin

Burada harcanmaman gerekir Derhal güzel sanatlara transfer olman lazım Babanla konuşmalıyım, dedi

Son dersten sonra Ahmet'le beraber yola koyuldular Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler İçerde, yatakta, dizlerini karnına çekmiş, üzerinde yorganı bir adam yatıyordu öğretmen konuşmaya başladı:

- Geçmiş olsun fendim
- Teşekkürler
- Ben oğlunuzun
- Allah kahretsin oğlumu
- Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler
- Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın
- Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun
- Yeteneğine başlatmayın simdi
- Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza?
- Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim
- Bu eşşoğlu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com