![]() |
Çanakkale'den Bir Hikaye De Benden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale'den Bir Hikaye De BendenKocadere köyünde büyük bir sargı yeri kuruluyor ![]() Bosnalı , Kimi Adıyamanlı , Kimi Gürünlü, Kimi Halepli çok sayıda yaralı getiriliyor ![]() ![]() ![]() Bunlardan biri Lapsekinin Beybaş Köyündendir ve yarası oldukça ağırdır ![]() ![]() komutanının elbisesine yapışır ![]() vermesi oldukça zorlaşır ama tane tane kelimeler dökülür dudaklarından ![]() "Ölme ihtimalim çok fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar derin nefes alıp, defalarca yutkunur: "Ben ![]() ![]() ![]() aldıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sen merak etme evladım" der Komutanı, kanıyla kırmızıya boyanmış alnını eliyle okşar ![]() Ve az sonra komutanının kollarında şehit olur ve son sözüde "söyleyin hakkını helal etsin" olur ![]() ![]() ![]() Aradan fazla zaman geçmez ![]() ![]() ![]() ![]() bir pusula ![]() ![]() ![]() ne titremesine nede göz yaşlarına engel olamaz ![]() ![]() ![]() PUSULADAKİ NOT: "Ben Beybaş Köyünden arkadaşım Halil''e 1 mecit borç verdiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|