![]() |
Twitter'da Bu Reklama Tepki Yağıyor :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Twitter'da Bu Reklama Tepki Yağıyor :)Sosyal paylaşım sitelerinde bu reklama büyük tepki Bilinmeyen numaraları sorgulama servislerinin sayısı hızla çoğalırken, '118 33' reklamlarındaki abartılı eşcinsel taklidi yapan karakter, büyük tepki topluyor ![]() Oyuncu Burçin Bildik’in canlandırdığı reklamdaki tipe eşcinseller başta olmak üzere her kesimden tepki geliyor ve internetteki paylaşım sitelerinde tartışılıyor ![]() ![]() ![]() İşte sosyal paylaşım sitelerine yansıyan 118 33 tepkileri: GRAHAM BELL İNTİHAR EDERDİ - Bu reklamlardaki 11833 diyen i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 11833’e büyük ilgi ![]() ![]() - Reklamdaki adamı telefonun kablosuyla öldürmek istiyorum ![]() - 11833’te oynayan ağız burun dalacak çok kişi olduğumuza inanıyorum ![]() - Al işte son dakika haberi: “Okul numarası 11833 olan bir öğrenci reklam esnasında birden balkona doğru koşup kendini boşluğa bıraktı ![]() - Reklamdaki arkadaş, yarın bir gün torunları “Dede Youtube’da bir şey bulduk, bu adam sen misin” dese, itiraf edecek mi acaba? - Graham Bell, 11833 reklamını görseydi eğer; telefonu bulduğu güne lanet edip ahizeyi kafasına vurarak intihar ederdi ![]() - Son aldığım duyuma göre 11833’ü arayıp küfür edip kapatanların sayısı 10 milyon kişiyi aşmış, insanları çileden çıkarmak artık marifet ![]() - Çözdüm ben abicim ![]() ![]() ![]() ![]() - Beterin beteri var diye boşuna demiyorlar ![]() ![]() ![]() Habertürk |
![]() |
![]() |
|