Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gibiydi, gidişin, yıkım

Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!!

Eski 02-14-2008   #1
zeynoo

Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!!

GİTTİNBen arkandan sadece baktımOysa söylenecek o kadar çok şeyim vardı ki’Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsiniGidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacakGidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimiO karanlıkta yolumu kaybedeceğim'diyecektim sana KONUŞAMADIM…

GİTTİN Gidişini görmemek için gözlerimi kapattımÖylesine acıdı ki içim,tutup koparsalardı kolu mu,bacağımı bu kadar acı duymazdımAcım yaş olup akmalıydı gözlerimdenAĞLAYAMADIM…

GİTTİNSeni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysaTutkum seninle olmaktı,tutkum teninde erimek,tutkum hayatı seninle paylaşmaktıANLATAMADIM…

GİTTİNGidişini önlemek için tutmak vardı ellerindenEllerim ellerim değimliydi miydi her dokunuşumda seni ürperten?Ürperirdin biliyorumBir kez dokunsam,bir tutsam ellerini,itmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurduTUTAMADIM…

GİTTİNBir yıkım gibiydi gidişinSen adım adım uzaklaşırken benden,çöküp kaldı bedenim olduğu yereNice terk edilişlere dayanan bu yürek bu kez yenilmiştiBu kadar zayıf değildim ben,kalkmalıydımKALKAMADIM…

GİTTİNOysa geldiğin gün gideceğini biliyordumHazırdım gidişineKaçak zamanlar yaşıyordukZaman bitecek ve sen gidecektinBense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden başlayacaktımBAŞLAYAMADIM

GİTTİNBirşeyler söyledinmi giderken?"Kal"dememi istedin mi?Son birkez"Seni seviyorum"dedin mi?"Bekle beni"Döneceğim diye umut verdin mi?Beynim öylesine uğulduyordu kiDUYMADIM

GİTTİNNereye gittiğin önemli değildiBinlerce kilometre uzakta olsan,iki metre ötemde fark etmiyorduArtık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyorduKurtulmalıydım senden bu yoklukduygusundan kurtulmalıydımKURTULAMADIM

GİTTİNUnutulanların arasına katılmalıydınAnıları bir sandığa koyup hayatı bir yerden yakalamalıydımBu aşkı noktalamalıydımBu sevdadan vazgeçmeliydimYAPAMADIM

GİTTİNBir okyanusun ortasında,tek küreği kaybolmuş sandalda dalgalarla boğuşan denizciyim şimdiBil ki sevmekten vazgeçmedim seniBil ki seninle birlikte sevdanıda taşıyacağım yüreğimdeBil ki seni
UNUTAMADIM

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!!

Eski 02-14-2008   #2
Gözyaşı

Teşekkürler zeynoo

Eski 02-14-2008   #3
kutlubyr

Emeğine sağlık, teşekkürler Ne güzel yazmışsın Elim dilim kilitlendi ben artık yazamıyorum sen yaz benim yerime
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-14-2008   #4
zeynoo

tşk ederim arkadaşlar okuyan gözleriniz dert görmesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com