Mustafa Kemal'im Ben |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Kemal'im BenMUSTAFA KEMAL'İM BEN Ben sizlere Böyle bir ülke Bırakmadım Özgür bağımsız Üretken bir ülke Bıraktım Ufukları parlak Geleceği aydınlık Yarınları umut dolu Ben sizlere Böyle halk bırakmadım Vicdanı hür çalışkan Başarılarla dolu Bir halk bıraktım MUSTAFA KEMAL'İM BEN Yılmayı yıkılmayı Kabul etmedim Zorluk nedir bilmedim MUSTAFA KEMAL'İM BEN Engin denizlerde Dalgalar misali Gökyüzünde kartal oldum Yokluğu çaresizliği Hiç tanımadım Ben sizlere Al yeşilli mis kokulu Uçsuz bucaksız topraklar Bıraktım Gasp edilsin parçalansın Satılsın diye Bırakmadım MUSTAFA KEMAL'İM BEN Düşmanlara meydan okudum Esirlikle esaretle yaşamadım Mahcup koymadım sizleri Aklımdan bile geçirmedim MUSTAFA KEMAL'İM BEN Milletimin uğruna Ömrümü verdim Vatanımın üzerinde Boyun bükmedim Sizlere kötü miras Bırakmadım Ben sizlere Hainler kalleşler Kahpeler namussuzlar Bırakmadım Ben sizlere Ülke aşkıyla yananlar Yüreği sevgi Gönlü hoş olanlar Bıraktım MUSTAFA KEMAL'İM BEN Zamanla yarışan Medeniyete hasret İlim e irfana koşan Ülkesini geleceğe Yarınlara taşıyan Bir nesil bir gençlik Bıraktım MUSTAFA KEMAL'İM BEN Bu değerlere İnandım Nafiz YILMAZ Not:Eserlerim adıma onaylıdır Telif hakları ve yasaları gereği izin alınmadan çoğaltılamaz hiç bir yerde yayınlanamaz kullanılamaz |
|
|
|