![]() |
Fırında Kremalı Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Kremalı Levrek![]() Malzemeler
Hazırlanışı Fleto yapılmış levrekleri tuz ve karabiber ile ovun ![]() Fırın tepsisine folyo serip öceden ısıtılmış fırında pişirmeye başlayın ![]() ![]() Fırına sürdüğünüz levrekleri 7-8 dk ![]() ![]() Üzerlerine kremayı ve tane karabiberleri ekleyin ![]() Tekrar fırına sürün ![]() ![]() ![]() Tekrar çıkarıp, kıydığınız dereotunu ve soğanı ekleyin ![]() Tekrar fırına koyun ![]() ![]() Levrekleri 2-3dk ![]() ![]() ![]() Not:Levrekleri ilk kez fırından çıkardığınızda 1 çay bardağı beyaz şarap ekleyebilirsiniz ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|