![]() |
Elma Dilimli Patates Eşliğinde Rezeneli Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elma Dilimli Patates Eşliğinde Rezeneli LevrekElma Dilimli Patates Eşliğinde Rezeneli Levrek ![]() Malzemeler
Levreği temizleyip yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine alın ![]() Taze soğanları ince kıyıp geniş bir kaba koyun ![]() Üzerine irice kıyılmış dereotu ve maydanoz ekleyin ![]() ![]() Tuz ve rezenenin yarısını serpip karıştırın ![]() Hazırladığınız harcı balığın karnına doldurun ![]() Araya defne yaprağını koyun ![]() Daha sonra üzerine sıvıyağı gezdirip kalan rezeneyi serpin ![]() ![]() Geniş bir kaba alıp üzerine sıvıyağ, toz kırmızıbiber, rezene ve tuz serpip harmanlayın ![]() Patatesleri tepsiye, balığın etrafına yerleştirin ![]() Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirip servis yapın ![]() Sofra dergisinden |
![]() |
![]() |
|