![]() |
Soslu Dil Baliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Dil BaliğiMalzemeler ; 4 kişi için Temizlenmiş 4 adet Dil Balığını tuzlayıp 1 saat kadar bekletin ![]() 1 saat sonra unlayarak, az yağda kızartın ![]() Balığın Sosunu hazırlamak için, 3-4 yeşil soğanı, küçük küçük kesip 2 kaşık tereyağında sote edin ![]() ![]() ![]() Balıkları servis tabağına yerleştirin ![]() ![]() ![]() 4 adet orta boy Dil Balığı 3-4 adet Taze Yeşil Soğan kızartmak için Sıvıyağ 3 yemek kaşığı Tereyağ 1 çorba kaşığı Limon Suyu 5-10 sap Maydanoz Tuz, Kırmızı Biber Balıkları servis tabağına yerleştirirken, yanlarına tere ya da yeşillik, domates ile süsleme yapabilirsiniz ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|